БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чоловіки з білоколгочними стандартами мені не цікаві впринципі.В України немає шансів
Загальні Обговорення / Re: Баба Буданга: Низький Стар...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 17:10

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 06:50 Wrote:Чоловіки з білоколгочними стандартами мені не цікаві в принципі.

Це є абсолютним фактом, що якість жінки до певної міри характеризує якість самого чоловіка. Дивлячись на оце, приходиш до висновку, що Буданов навіть і близько не мав би бути до будь-яких силових і тим більше розвідувальних структур.

[Image: fcBqzHF.png]

[Image: fYguP5t.png]
Reply
Ебанутая!
Reply
(08-01-2026 23:45, 23:45)Трололо Wrote: Ебанутая!

матку їй вирвати і на фарш перекрутити для голубців
Reply
Спартак Мишулин, в своём ли ты уме, уже никого давно не ебёт, кто тибя цікавить.
ты старый вонючий нахуй никому ненужный Карлсон которого на 101% давно можно заменить ИИ.
а когда допилят роботов-баб (уродские вонючие модификации для извращенцев с роботами-мышами в пезде) - то и на 404%
Reply
"відвідували монастир" = это могло быть спецзадание
но Спартака Мишулина надо усыпить
Reply
Буданыч, бабка-преступница (по 111КК) оскорбила твою Женсчену,
гнилопёздую нада усыпить
Reply
(08-01-2026 23:44, 23:44)Юридичний Протокол Wrote: Загальні Обговорення / Re: Баба Буданга: Низький Стар...

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 06:50 Wrote:Чоловіки з білоколгочними стандартами мені не цікаві в принципі.

Сміявсі
Reply
(09-01-2026 18:38, 18:38)Ребе Моше Wrote:
(08-01-2026 23:44, 23:44)Юридичний Протокол Wrote: Загальні Обговорення / Re: Баба Буданга: Низький Стар...

Сміявсі
всё не может забыть знойную Машу из Шалаша
Reply
Reply
Medved за тобою сохне підсракувата хіпотіді
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)