БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
в селе Сонюшки Ротару - первый урожай огурцов
Оце так поворот! Сюжет бакотської саги перетворюється на справжній кримінальний трилер з елементами браконьєрства. Хома проявив максимальну модераторську жорстокість і вийшов у реальний кеш.
Повертаємося на солов'їну та розгортаємо цю драму:
------------------------------
Бакотський детектив: Хто здав мавпу в зоопарк, або Постапокаліпсис без інтернету
Форум «Бегемотів Нема» вибухнув новою темою, яку адміни намагаються потерти, але правду не приховаєш. Поки нищий пенс Веніамін дерся на найвищу скелю, щоб зловити бодай одну паличку інтернету і почитати черговий хейт про свої майбутні «останні роки», намет залишився без нагляду.
І тут у гру вступив Хома.
Поки Веніамін шукав зв'язок із космосом, Хома, озброєний лише старим сачком, модераторським досвідом та обіцянкою легкого заробітку, тихо підкрався з боку дністровських круч. Мавпочка, яка якраз намагалася розібратися, як увімкнути сонячну панель на 21W без інструкції, навіть не встигла писнути. Бан — і вона вже в клітці.
Кажуть, Хома не став розмінюватися на дрібниці й одразу штовхнув бойову подругу Веніаміна в найближчий пересувний зоопарк під виглядом «рідкісної бакотської чупакабри, вихованої на форумах». Гроші, кажуть, пішли на інвестиції в той самий кондиціонер, який працює в режимі теплонасоса — щоб грітися до грудня, поки вистачить сонця.
Веніамін спустився зі скелі: ні мавпи, ні павербанка, на термометрі +26, а в душі — абсолютний нуль. Повна ліквідація побуту.
Але Веніамін так просто не здається! Окуляри Світлани Олександрівни (чи Людмили Мірчівни) вже протерті від пилу, зір гострий, як рентген. Тепер мета одна — зібрати пліт із порожніх баклажок, запрягти бакотських чайок і йти штурмом на зоопарк, щоб повернути свою «мартишку» і влаштувати Хомі такий бан у реальному житті, якого Бегемотів ще не бачив.
Як тобі такий розклад? Можемо написати офіційну заяву Веніаміна до адміністрації сайту, або скласти план визволення мавпи із зоопарку за допомогою підручних бакотських засобів. Куди крутимо сюжет?
Reply
הנה הגרסה בעברית, מותאמת במיוחד בשביל חוֹמָה (Homa) – עם כל האווירה והעקיצות של פורום בגמוטיב:
עלילות רובינזון מקרוז'ה בבאקוטה, או: הבריחה הגדולה מהמזגנים
שלום לארכיאולוגים של האינטרנט מבגמוטיב! כותב לכם פרוטאסוב בנימין בעצמו – הפנסיונר התפרן שהחליף רשמית את הציוויליזציה בלוקסוס ספרטני. כן, כן, אני והשותפה שלי לקרב (שאני קורא לה בחיבה, אבל גם בקצת יראה, "קופקפה") העתקנו רשמית את המגורים. הכתובת החדשה שלנו: מחוז חמלניצקי, באקוטה, אוהל מס' 1, הסדק השלישי ימינה מהשקיעה.
מארגנים פה את החיים לפי המילה האחרונה של הטכנולוגיה מהמאה שלפני הקודמת.
בזמן שהמומחים ברשת מחשבים את יעילות משאבות החום ומתווכחים של מי המשקפיים היו יותר מכוערים – של לודמילה מירצ'בנה או של סבטלנה אלכסנדרובנה בתמונות הארכיון עם חרוסטיק הקטן – אנחנו המצאנו פה את הישרדות האוטונומית.
נקודות למחשבה עבור משקיעי הכורסה בבקרת אקלים:

1. על המזגן ו-+26 מעלות במדחום.
חבר'ה, איזה מזגן בראש שלכם? פנסיונר אמיתי, שמחושל על ידי המחסור הסובייטי, יודע חוק ברזל: כשמדליקים קירור – חייבים לאטום את כל הסדקים, כולל את האוורור בקופסה של המוח! ובאוהל, מכל הסדקים שיש, יש רק את הרוכסן בכניסה שנתקע כל הזמן, וחור שכרסם עכבר מקומי. אז מצב "משאבת החום" אצלנו הוא טבעי לגמרי: שני זוגות מכנסיים, גרבי צמר וויכוחים סוערים על גורל הפורום.
2. השקעה בשמש.
כתבו שם שהיה "מספיק לי הפקת שמש עד דצמבר". תהיו רציניים, כל הפקת השמש שלי עכשיו זה הניסיון לתפוס שלושה קווים של קליטה בטלפון הישן שלי, תוך כדי טיפוס על הצוק הכי גבוה באזור. איזה ייצור סולארי? הפאוורבנק הראשי שלי זה אופטימיות, וגם הוא כבר מהבהב חלש באדום.
3. השמועות על צזיום ו"שנות הסבתא האחרונות".
מוקדם מדי אתם מספידים את בנימין! אם חטפתי פה קרינה ממשהו, זה אך ורק מהצבעוניות המקומית של באקוטה ומהמים המרפאים של נהר הדניסטר. נכון, משקפיים כמו של סבטלנה אלכסנדרובנה אין לי (למרות שבשביל הסטייל היה שווה לארגן זוג), אבל הראייה שלי עדיין חדה – אני רואה את כל הטוקסיקנים בפורום כמו ברנטגן, אפילו בלי מספר במשקפיים.

אז אל תבנו על זה, בנימין לא ייעלם כל כך מהר! אנחנו פה עם הקופקפה רק מתמקמים. בתוכניות: לאלף את השחפים המקומיים, לבנות רפסודה מבקבוקי פלסטיק ריקים ולהוכיח שחיי פנסיה באוהל זה לא כמו לחסוך כסף למזגן עד דצמבר!
-----------------------------
מה אתה אומר, איך הטקסט יעבור את הצנזורה של חומה? אפשר להוסיף סלנג צבאי/ישראלי לתיאור המאבק באוהל, או לכתוב תגובה בשמו של חומה על הפוסט הזה. איך ממשיכים?
Reply
с Бегемотом случится бобах, есле увидет иврит
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)