Threads: 53
Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:53
Навіть виплодки з ватної помийки, яку заснував і яку оплачує кацап Камшот, і на якій дописує її клаповухий подільник, запідозрили, що бабка Нотаха обманює своїх донорів.
До речі, жоден із них ПРИНЦИПОВО не донує бабці.
Тому що ці "прожжонниє подонкі" чудово знають і розуміють, що вона собою представляє.
Threads: 53
Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:47
В бабки Нотахи сталася формена істерика: ![[Image: gigi.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/gigi.gif) Вона уже своєю тушею представляє все ЗСУ!
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=943390.msg28688500#msg28688500
Цитата Wrote:Люди, ні гривні, ні долара не надійшло за сьогодні. Ви що?!
Чи ви хочете, щоб війна скінчилася шляхом знищення руснею наших військових?! :X
Просто, бабко, в тебе погана репутація, і ти працюєш, порушуючи українське законодавство, ще й брешучи людям в очі.
Тому що реальність ось така:
Цитата: Wednesday від Травень 15, 2026, 20:19 Wrote:Та хоча б взяти так зване "волонтерство на ЗСУ". Це ж палка з двома кінцями. Наприклад, у мене родич був в ЗСУ з перших днів війни, був пораненим, ледве вижив, на щастя, комісували. То я його спитала - я б хотіла підтримувати твій підрозділ, якщо їм потрібно щось типу траків, дронів, на що там постійно збирають. Він подякував і відповів, що ні, не треба, бо там все офіційно купують, тому волонтерське треба ставити на облік, а з цим багато заморочок.
І який контраст, коли бачиш, як постійно збирають на Єрмачці на все, що завгодно, навіть на якісь мотузки.
І при цьому ходить інфа, що волонтери за чужі гроші купують, наприклад, генератор, який передають військовим, а військові продають його за кеш якимось іншим військовим чи ще комусь. Бабло собі в кишеню і відкат волонтерам, які це забезпечили за рахунок наївних лошків, які їм донатили.
Я особисто обпеклася на істоті Кабс, всі деталі у відповідній темі. До того я поважала військових і ставила їх на постамент, вони для мене були безумовні герої, майже святі.
Після Кабса, який нагрів всіх, кого можна було (навіть самих волонтерів на якийсь принтер кинув), моє ставлення змінилося.
Вони далеко не святі, а такі самі люди, як і всі, і дехто з них - fraud і злочинці.
Але це питання управління ЗСУ в цілому.
Ніде в світі нема ніякого збору приватного бабла на збройні сили, нема такого жахливого рівня дезертирства, і нема корупції та пограбунку збройних сил.
Якщо такі явища є в Україні, це говорить про відсутність ефективного управління армією в принципі. Риба гниє з голови. ![[Image: smilie9.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smilie9.gif)
Threads: 0
Но откуда у Ьабки скриншоты с Бегимотив если она не читает ?
Threads: 12
2 hours ago
(This post was last modified: 2 hours ago by Джура.)
(3 hours ago)Ложечка с дырочкой Wrote: Но откуда у Ьабки скриншоты с Бегимотив если она не читает ?
Не читает унд даже не пишед. Патамушта подонке закрыли гостевуху
 Креатиффна злое я!
|