БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Поводир Альянсу Камшот запостив відео, де він світить голою пласкатою дупою
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:06
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 16:53 Wrote:Суто як жінка я завжди реагувала на Шабуніна як на щось бридке, брудне, неприємне, filthy. І мої інстинкти мене не підвели - він виявився жалюгідним збоченцем.  Ще й дуже сильно обділеним природою. 

Як казала іконічна Керрі з SATC, I couldn't help but wondering, що різного типу покидьки дуже часто виявляються ось такими ж збоченцями та ексгібіціоністами, щоб компенсувати shortages in certain departments.

Ось хоча б взяти ганебний Альянс. Це ж практично ідентична картина!

1) Поводир Альянсу Камшот запостив відео, де він світить голою пласкатою дупою - питання, навіщо?? Маленький, нікчемний, плєшивий курдупель-самовар думав, що якщо покаже себе без трусів, він охмурить цим жіночу аудиторію, а чоловічу повергне в глибини заздрісливого унилого депресняка? Хаха три рази!  [Image: smiley14.gif]

2) Старий інцел із Брно (хоча на той момент він був ще досить рожевощоким 30-річним інцелом) виставляв себе на публіку у cringeworthy гейському спідо. [Image: smilie10.gif]  Ну добре, цінності першого світу могли не дійти до польської глибинки, де у свій час інші пундіти теж запалювали вогні, але це ж Куїв, столиця української єврейської цивілізації, who would be caught dead wearing that shit?

Побачивши те фото, я нарешті зрозуміла, чому підстаркуватий квадробер до цього часу один. Ну, алкаш, це правда, але він непогано заробляє, і якась desperate but intentional чувіха підібрала б навіть такого, відмила б, посадила б на патч ...

... Але те, що було в тих спідо, не запатчиш, kiddos. Бо ніхто не хоче плакати в туалеті, if you get my drift.

Крім кота Тимофія - йому розмір якраз добре підійшов. [Image: lol.gif]  [Image: lol.gif]  [Image: lol.gif]

3) Клаповухе лондонське чмо роками культивувало імідж цнотливого мальчіка-колокольчіка, вірного чоловіка та відданого родині сім"янина. Поки його не вштирило і не попєрдоліло. Middle-life crisis is tough shit. [Image: smilie2.gif]

Підстаркуватий міленіал злетів з котушок у багатох відношеннях, але чи не найбільш шокуючим був факт виставляння фоток в одних трусах (!) в сімейному душі. Нафіга? Для кого? Нам це краще не знати і не уявляти. [Image: facepalm1.gif]

Скажемо лише одне: все те качання у джимах накачало (тимчасово) хіба his permanently deflated ego. У всіх інших відношеннях, як би він не оголявся, there is nothing to write home about. [Image: facepalm1.gif] As simple as that! [Image: smiley14.gif]

4) Жирнюча псевдоволонтерська свинюка теж виставляла фоточки із душа, але mercifully тільки обвислого торса - обвислі nether regions не були візуально присутніми, слава Ісу.

Та й що тут обговорювати, він ними не користувався роками, тому що beer is a better companion than a woman; it never talks back and it always goes down smooth.

Das stimmt! © [Image: smiley14.gif]
Reply
Це ж було вже!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)