БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бегемотовна напиздела(с)
Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 01:03
Якщо це правда, що цього покидька заепштейнили, я навіть не знаю, що я зроблю. Нап"юсь ні, я не п"ю. Зроблю пожертву в церкву подякувати Богу за це.

Тому що це одна із найбільших потвор, які тільки топтали землю за всі часи її існування.  [Image: smilie9.gif]  [Image: smilie9.gif]  [Image: smilie9.gif] Мерзенна нацистська жаба, по вуха в крові невинних.  [Image: smilie9.gif]  [Image: smilie9.gif]  [Image: smilie9.gif]
Reply
Це про кого?
Reply
(10-03-2026 01:37, 01:37)Pundit Wrote: Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 01:03
Якщо це правда, що цього покидька заепштейнили, я навіть не знаю, що я зроблю. Нап"юсь ні, я не п"ю. Зроблю пожертву в церкву подякувати Богу за це.

Тому що це одна із найбільших потвор, які тільки топтали землю за всі часи її існування.  [Image: smilie9.gif]  [Image: smilie9.gif]  [Image: smilie9.gif] Мерзенна нацистська жаба, по вуха в крові невинних.  [Image: smilie9.gif]  [Image: smilie9.gif]  [Image: smilie9.gif]

Опять базарная баба медвед пиздит.
Вика не алкоголичка Плоскодонка или спитая бабка Нотаха.
Так что иди старая пиздоротая пиздливая тварь.
В манду бляди Асти или старухи Нативи на выбор.
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)