04-02-2026 01:13, 01:13
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149454.msg28642388#msg28642388
Уфф! Пости цього добряка краще пропускати, дискутувати нема сенсу. В 50+ років у цього дорослого чоловіка інтелект дитини і повна відсутність критичного мислення.
Ціни на нафту - це одне, а ось припустити те, що нова повномасштабна війна США і Ізраїлю означає відсутність зброї Україні, is asking too much.
Вже зараз Україні критично не вистачає ракет до Патріотів, а що буде, коли Іран почне надавати атвєтку?
-----------------------------------------------------------
Re: В Ірані протести
zоg
3 02 2026 09:49:56
IP/Host: 178.158.192.---
білий хорват, 3 02 2026 09:34:39
поляк, на відміну від тебе трамп за зниження нафтогазових цін. Якщо тобі до сраки Україна зваж хоча б на це. І я не перекручую, а ти так. Я писав ТІЛЬКИ про удари по нафтогазу, яким ти було зрадів
Цитата Wrote:поляк, на відміну від тебе трамп за зниження нафтогазових цін. Якщо тобі до сраки Україна зваж хоча б на це
Уфф! Пости цього добряка краще пропускати, дискутувати нема сенсу. В 50+ років у цього дорослого чоловіка інтелект дитини і повна відсутність критичного мислення.
Ціни на нафту - це одне, а ось припустити те, що нова повномасштабна війна США і Ізраїлю означає відсутність зброї Україні, is asking too much.
Вже зараз Україні критично не вистачає ракет до Патріотів, а що буде, коли Іран почне надавати атвєтку? -----------------------------------------------------------
Re: В Ірані протести
zоg
3 02 2026 09:49:56
IP/Host: 178.158.192.---
білий хорват, 3 02 2026 09:34:39
Quote:Розгорнути попередні цитати...
Знову перекручуєш.
На відміну від ТЕБЕ "українця" я розумію, що Україна переможе тільки тоді, коли будуть знищені союзники Росії. Бо навіть без нафти Росія ще зможе довго воювати, бо Китай, Іран, КНДР, не дадуть Росії програти.
І Іран стоїть першим на знищення в цьому списку.
А знищення Ірану призведе до ослаблення Китаю.
А з ТВОЄЮ логікою - не рухайте Іран, бо нафта подорожчає, - Україна так ніколи не переможе.
поляк, на відміну від тебе трамп за зниження нафтогазових цін. Якщо тобі до сраки Україна зваж хоча б на це. І я не перекручую, а ти так. Я писав ТІЛЬКИ про удари по нафтогазу, яким ти було зрадів