БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Знаєте жінку, яка надихає? Номінуйте її на УП 100: Сила жінок by LOVARE
Как вот такое чмо например, может надыхать?    Big Grin

[Image: 2000-639f3f0ba12f6-1.png]генератор bbcode для изображений
Reply
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:20
Цитата: Wednesday від Січень 17, 2026, 20:24 Wrote:а зараз сурма вікенду кличе до бою!  [Image: laugh.gif]

Так, це був дуже насичений день  . Навіть не пригадую, щоб попередні "бої" видали такий результат. [Image: facepalm.gif]

Ця - 10 баксів в thrift store, зазвичай ці ляльки від 40+ КАД плюс податок. В мене таких є декілька, але руденької ще не було

[Image: 5jLuGxy.png]

Це з американського Амазону, на якому я здійснила покупки днем і ще пізніше вечером. Лялька-ветеринар надто няшна, і я таких ніде не бачила. Готц в мене їх є декілька десятків, але з рожевим волоссям ще не було, і це лімітована лялька, їх мало залишилось. Мадам Александр таких в Канаді взагалі не продають. Всі були на розпродажі. Малючку блондинку я взагалі в Канаді знайти не можу, все розпродали або неможливо замовити онлайн, тому замовила із США, на  щастя, вона теж була на розпродажі.

[Image: c93mh46.png]

Це з канадського Амазону, вигрібаю залишки, ціна непогана. Я взагалі індиферентна до ляльок-малюків, хоча в мене є десятки в моїй колекції, але ці are too cute! І то латиноску з чубчиком я навіть на американському Амазоні купити не могла, лишається лише ібей (але доставка дорога) або чекати, якщо хтось продаватиме бу в місцевих маркетплейсах.

[Image: ErT7E0L.png]

А ця прилетить з Європушки, в нас взагалі такої не продають наразі. Відстовбурчені вуха і зікраті очиці кагбе намєкают (жартую), але я мусила її мати! Тим більше що це теж лімітована лялька, скоро її можна буде купити лише з рук.

[Image: rt6GjBg.png]
[Image: xjrAu58.png]

Страшно усвідомлювати, що я витратила стільки грошей на ляльки. Справа навіть не в грошах (я за день заробляю більше, принаймі зараз), а що в мене вже практично нема де їх складати.

І це ще я не використала подарунковий сертифікат від чоловіка в Pottery Barn Kids, де теж продають Готц (для того він мені його і купив). Просто там зараз нема ляльок, які мені подобаються. [Image: rotate.gif]

Це вже реальна проблема, обсесія. Help! [Image: laugh.gif]

А з іншого, хтось набагато більше викидає на наркоту, бухло, сигарети, лахміття. It could be much worse! [Image: gigi.gif]
Reply
Ложная беременность
Reply
клятый Папанов. 
бабка уже за каждую десятку на ebay бъется…
Reply
Das stimmt Sad
Reply
ну блятство же !!!!
особенно на фоне прызов в 28 долларов…
и 0 долларов на таксо для Алкана …

без таксо - Алкана отправят на ноль в Гуляйполе в окоп на замену мужу Многоуважаемой Молли П (((
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)