БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
когда (от естественных причин) сдохнут Путен или Трамп
когда (от естественных причин) сдохнут Путен или Трамп

Загальні Обговорення / Re: Це злив? Обговорення можли...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:32
Цитата: Red State від Сьогодні в 20:01 Wrote:Так отож. Загальний тренд обговорення умов закінчення війни - Україна поверне території пізніше, коли Рашка ослабне.

Мене взагалі шокує, що дорослі люди всерйоз на це розраховують. А якщо не ослабне, а, як написали Ви, навпаки, зміцниться ще більше?

Це до зубовного скрежету інфантильна, токсична ментальність. Якось буде (С), згинуть наші вороженьки як роса на сонці (С), поки ми будемо сидіти на наших диванах і лише відкривати рот, тоді як куплені Заходом вареники залітатимуть нам в рот. [Image: smiley24.gif]

Цитата Wrote:Якщо маючи такі шикарні стартові умови в 1991 році і все просрати.

Я це аналізую в темі про глобалізм як чинник української державності. Знищення України почалося ще ДО моменту проголошення її незалежності з приходом туди Сороса. Тобто країна була приречена заздалегідь.

Цитата Wrote:То чи реально, що ця нація зміниться та почне продуктивний державотворчий процес? Ой навряд чи.

За 30+ років вони так і не зробили роботи над помилками, так і не вкурили, що в них, крім зовнішнього, є ще і внутрішній ворог. Вони камлають про кацапів і ФСБ, поки соросятинка і пінчуки преспокійно собі грабують далі. В країні нема реальної політичної еліти, реальної опозиції, реальних лідерів, які можуть витягнути державу і соціум із смертної ями хоч в якусь перспективу.

Зате чергова кишенькова партійка, чергові маріонетки на трон завжди знайдуться courtesy of puppet masters.

Якщо навіть на цій крихітній площадці знайшлися юзери, які, тупнувши ніжкою, гордо відбули в тумани, не витримавши, що я (всього один тільки приклад) розвінчую висмоктану з пальця нісенітницю про зміни клімату ... то що можна говорити за народ в цілому, в якого мізки промиті, напевно, вже безповоротно. [Image: smilie2.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)