БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Я є громадянкою Канади і при цьому етнічною українкою походженням з України
Міжнародна Панорама / Re: Польща - Вірний Друг Украї...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 08:07

Цитата: Гервасій від Сьогодні в 07:53 Wrote:Reading your spiteful remarks about Ukraine, one can't help but wonder:
To what extent do you consider yourself Ukrainian, and to what extent do you identify as a Canadian citizen?

Що значить "identify"? Я і є громадянкою Канади і при цьому етнічною українкою походженням з України.
Що значить "spiteful remarks"? Те, що я народилась в Україні і прожила там частину життя, не означає, що я буду автоматично облизувати українців, їх наскрізь корумпований уряд, виправдовувати все, що там твориться зараз і творилося до того, і давати їм карт бланш тільки тому, що я етнічна українка. З тим утворенням, яке я називаю Міндічленд, я себе не асоціюю і мені соромно за нього перед канадцями та іншими, що намагаються допомогти (як я в свій час).

Цитата Wrote:As for the money you demand be paid back, accompanied by that belligerent emoji, let me point out that I personally haven't taken any money from anyone.

А моя ремарка і не була до Вас конкретно, чому Ви так вирішили? Йшлося про дії та позиції вашого уряду, який ви (українці) привели до влади і несете за це колективну відповідальність.

Цитата Wrote:And as for the Poles, they acted as unfriendly toward us by refusing to transfer their surplus MiG-29s to Ukraine. Instead, they are simply scrapping them.

Купуйте літачки за власні гроші, ваш президент давно мільярдер офшорний і в Києві найбільші продажі дорогих авто у світі. Вам в принципі ніхто нічого не винний. Ірану хтось літачки надавав чи бабло вони по світу збирали?
Безвідносно до проблеми ОУН-УПА (по якій поляки неправі, їх треба просвітити), українці вилили на Польщу стільки лайна, що я б взагалі розірвала всілякі відносини, закрила б кордон і вигрібайте як можете. Це після того, як поляки перші прийняли удар після початку повномасшабки в плані гуманітарної та мілітарної допомоги Україні. [Image: smilie9.gif]
Може, тоді почнете цінувати добро і вчитися, як культурно співіснувати в європейській спільноті.
Reply
 Гервасій
  • [Image: default.png]
  • [Image: icon.png]
  • Hero Member
  • Дописів: 827

• Записаний

Re: Польща - Вірний Друг України
[Image: xx.png]Сьогодні в 08:57
I can understand your dislike of Zelensky and his associates. However, it seems to me that you are equating them with all Ukrainians. When you suggest that people should buy airplanes with their own money, are you referring to ordinary Ukrainians as well? Your parents (if I'm not mistaken, they are still living in Ukraine) should also be expected to contribute?
Reply
пизда підкралася до діда та хижо клацає зубами
Reply
Сміявсі
Reply
Ебанутая!
Reply
(45 minutes ago)Трололо Wrote: Ебанутая!

Das stimmt!
Reply
(1 hour ago)Ded Gerasim in his prime Wrote: Міжнародна Панорама / Re: Польща - Вірний Друг Украї...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 08:07

Цитата: Гервасій від Сьогодні в 07:53 Wrote:Reading your spiteful remarks about Ukraine, one can't help but wonder:
To what extent do you consider yourself Ukrainian, and to what extent do you identify as a Canadian citizen?

Що значить "identify"? Я і є громадянкою Канади і при цьому етнічною українкою походженням з України.
Що значить "spiteful remarks"? Те, що я народилась в Україні і прожила там частину життя, не означає, що я буду автоматично облизувати українців, їх наскрізь корумпований уряд, виправдовувати все, що там твориться зараз і творилося до того, і давати їм карт бланш тільки тому, що я етнічна українка. З тим утворенням, яке я називаю Міндічленд, я себе не асоціюю і мені соромно за нього перед канадцями та іншими, що намагаються допомогти (як я в свій час).

Цитата Wrote:As for the money you demand be paid back, accompanied by that belligerent emoji, let me point out that I personally haven't taken any money from anyone.

А моя ремарка і не була до Вас конкретно, чому Ви так вирішили? Йшлося про дії та позиції вашого уряду, який ви (українці) привели до влади і несете за це колективну відповідальність.

Цитата Wrote:And as for the Poles, they acted as unfriendly toward us by refusing to transfer their surplus MiG-29s to Ukraine. Instead, they are simply scrapping them.

Купуйте літачки за власні гроші, ваш президент давно мільярдер офшорний і в Києві найбільші продажі дорогих авто у світі. Вам в принципі ніхто нічого не винний. Ірану хтось літачки надавав чи бабло вони по світу збирали?
Безвідносно до проблеми ОУН-УПА (по якій поляки неправі, їх треба просвітити), українці вилили на Польщу стільки лайна, що я б взагалі розірвала всілякі відносини, закрила б кордон і вигрібайте як можете. Це після того, як поляки перші прийняли удар після початку повномасшабки в плані гуманітарної та мілітарної допомоги Україні. [Image: smilie9.gif]
Може, тоді почнете цінувати добро і вчитися, як культурно співіснувати в європейській спільноті.

трохи не так, шановна Глиномісівно. Для України ви залишаєтесь громадянкою України, адже процедуру виходу з громадянства ви не проходили. 
До того ж як громадянка України, Глиномисівна має ВОС "військовий перекладач" та є злісною ухилянткою.
Reply
каг бы добраться до базы мейлов всех прихожан Владимирского Собора
они просто обязаны изгнать Гнилопёздовну из святой церкви
вместе с вардами и прочими зоями. и катом-кусом.
Reply
(40 minutes ago)Банда Глиномесовни Wrote: каг бы добраться до базы мейлов всех прихожан Владимирского Собора
они просто обязаны изгнать Гнилопёздовну из святой церкви
вместе с вардами и прочими зоями.  и катом-кусом.

кота можна вихристити в диякони та залишити при церкві для відлову мишей. Все ж якась користь була б від шкідливого сімейства Вардів.
Недарма ж існує вислів - бідний як церковна миша.
Reply
але ж є і вислів "жирна шо та Панчук Вікторія Володиміривна, який чоловік лишив ії колгоспну фамілію замість своєї графської"
Reply
Кусика Варда нада спиздеть силами израельскех спецслужб…
Reply
Чомусь був впевнений, що етнічні українки трохи інакше виглядають

[Image: l0pcq-H4.png]
Reply
Віка а як ти ставишся до анального сексу?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)