БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дєд Вова негарно хіхікав поряд із псевдоволонтером і булером Хомою Л., коли той полив
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:48
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 18:41 Wrote:https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1137083.msg28682721#msg28682721
[Image: LbxJikR.png]

І знову Дєд Вова - з протягнутою рукою на Єрмачці. [Image: facepalm1.gif] Поки що "майже нічого не накапало" (С).

[Image: TUASRTU.png]

Може, тому, що люди пам"ятають, як Дєд Вова негарно хіхікав поряд із псевдоволонтером і булером Хомою Л., коли той поливав мене лайном після того, як я задонувала йому декілька тисяч доларів на покупку авто для підрозділу Дєда Вови?

Підісланий псевдоволонтерами сюди Дєд Вова (так, він тут трохи дописував), коли я тикнула його носом в його і Хоми Л. лайно, зробив вигляд, що моїх коментарів не побачив. І відразу спєрдаляв, коли я йому сказала, що грошей від мене більше не буде.

Тепер Дєду Вові і ко тисячами доларів давно ніхто не донатить, збирають буквально по копійці. Сподіваюсь, він і інші entitled військові, які зневажливо ставляться до своїх донорів, таки завчать урок, що в руку, яка дає, плювати не варто. [Image: smilie9.gif]
Reply
який жах!
Reply
(2 hours ago)Червоненко Wrote: який жах!

я ж кажу - жах!
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)