БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
В 50+років у цього чоловіка інтелект дитини і повна відсутність критичного мислення
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149454.msg28642388#msg28642388
Цитата Wrote:поляк, на відміну від тебе трамп за зниження нафтогазових цін. Якщо тобі до сраки Україна зваж хоча б на це

Уфф! Пости цього добряка краще пропускати, дискутувати нема сенсу. В 50+ років у цього дорослого чоловіка інтелект дитини і повна відсутність критичного мислення. [Image: smilie2.gif]

Ціни на нафту - це одне, а ось припустити те, що нова повномасштабна війна США і Ізраїлю означає відсутність зброї Україні, is asking too much. [Image: facepalm1.gif] Вже зараз Україні критично не вистачає ракет до Патріотів, а що буде, коли Іран почне надавати атвєтку? 

-----------------------------------------------------------

Re: В Ірані протести
zоg 
3 02 2026 09:49:56
IP/Host: 178.158.192.---

білий хорват,  3 02 2026 09:34:39
Quote:Розгорнути попередні цитати...
Знову перекручуєш.

На відміну від ТЕБЕ "українця" я розумію, що Україна переможе тільки тоді, коли будуть знищені союзники Росії. Бо навіть без нафти Росія ще зможе довго воювати, бо Китай, Іран, КНДР, не дадуть Росії програти.

І Іран стоїть першим на знищення в цьому списку.
А знищення Ірану призведе до ослаблення Китаю.

А з ТВОЄЮ логікою - не рухайте Іран, бо нафта подорожчає, - Україна так ніколи не переможе.

поляк, на відміну від тебе трамп за зниження нафтогазових цін. Якщо тобі до сраки Україна зваж хоча б на це. І я не перекручую, а ти так. Я писав ТІЛЬКИ про удари по нафтогазу, яким ти було зрадів
Reply
через пол года выборы в конгресс и импичмент.
и мнение Рыжего Питуха в Алькатрасе боьше никого не ьудет интересовать
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)