БЕГЕМОТІВ НЕМА
в мене вкрали прибуток від трьох АЕС та підшипникового заводу - Printable Version

+- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net)
+-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: в мене вкрали прибуток від трьох АЕС та підшипникового заводу (/showthread.php?tid=581)

в мене вкрали прибуток від трьох АЕС та підшипникового заводу - Бабка-Карлсон - 21-12-2025 00:28

в мене вкрали прибуток від трьох АЕС та підшипникового заводу

Загальні Обговорення / Re: Це злив? Обговорення можли...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 00:18
Цитата: Red State від Сьогодні в 00:16 Wrote:Дві АЕС на Волині. Хмельницька АЕС в Нетішині (північ Хмельницької області це історична Волинь) і Рівненська АЕС. Які 10 років безкоштовно отримували ядерне паливо з Росії згідно з Угодою про виведення ядерної зброї з України. Куди ділися ті гроші? Хіба не могли ці АЕС годувати ту ж саму Волинь? А скільки грошів давала митниця? Куди вони йшли? Сільське господарство, Волинь постачала картоплю в Крим. Приїдуть фури з картоплею з Волині. За день все продадуть і пішли гуляти по кабаках в Ялті.

Я мала на увазі типу як шовковий комбінат в Луцьку (де деякі мої однокласниці навіть практику в старших класах проходили) або завод електроніки, той же автозавод, завод підшипників. Одні ці підприємства мали досить велике значення і давали багато роботи місцевим.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 00:16
Цитата: Red State від Грудень 20, 2025, 23:56 Wrote:Тому що ні Крим ні Донбас не хотіли тієї Асоціації. Не через любов до Росії. А тому що згідно з тієї угодою про Асоціацію Україна скасовувала ввізні мита на 70% товарів з ЄС. А взамін нічого. Тобто гра в одні ворота. Європа просто захоплювала український ринок знишчуючи  при цьому українських виробників. Знов ж таки там не було ніякої боротьби за українські національні цінності. Кожний відстоював свої економічні інтереси.

Тут є окрема тема, де я аргументую, що вступ України в ЄС доб"є залишки її державності. Частково через те, що Ви вище описали.
Останній допис від Red State - Сьогодні в 00:16
Цитата: Wednesday від Грудень 20, 2025, 21:44 Wrote:Ну, історично і особливо в результаті радянського планування Західна Україна не мала великої індустрії. І навіть ті підприємства, що були, або залежали від сировини та зв"язків із іншими республіками, або були просто розграбовані в результаті так званої приватизації.

Дві АЕС на Волині. Хмельницька АЕС в Нетішині (північ Хмельницької області це історична Волинь) і Рівненська АЕС. Які 10 років безкоштовно отримували ядерне паливо з Росії згідно з Угодою про виведення ядерної зброї з України. Куди ділися ті гроші? Хіба не могли ці АЕС годувати ту ж саму Волинь? А скільки грошів давала митниця? Куди вони йшли? Сільське господарство, Волинь постачала картоплю в Крим. Приїдуть фури з картоплею з Волині. За день все продадуть і пішли гуляти по кабаках в Ялті.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 00:08
Цитата: Red State від Грудень 20, 2025, 23:56 Wrote:До 1939 року Галичина і Волинь взагалі були в складі Польщі, а Українська РСР була і українська мова була. І Кобзар Тараса Шевченка видавався мільйонними накладами. А щодо Києва так він і зараз російськомовний. Що якось не завадило киянам і галичанам спільно організувати Майдан 2014 проти донецьких. Це ж був Майдан не за якісь культурні чи мовні інтереси. Це був Майдан за економічні інтереси. Галичина прагнула отримати безвіз з Європою, щоб легше туди в'їздити на заробітки. Київська еліта воювала з донецькою за контроль над Україною. Скажіть мені чим українська мова мера Києва Кличка відрізнялася від української Януковича? Як на мене Янукович говорив українською краще  [Image: smilie1.gif]

Просто погодьтесь, хіба могли кияни виходити на Майдан в боротьбі за мову?  [Image: weep.gif] Та ні звісно. Це просто була боротьба між київськими та донецькими за владу в Україні. І київські залучили на свою сторону західняків, пообіцявши тим безвіз. Ні за яку Україну чи українську мову там боротьби не йшло на тому Майдані. Янукович просто відмовився підписувати Асоціацію з ЄС і це збурило Західну Україну, тому що для них заробітки в ЄС питання виживання. І де тут Україна, скажіть її розвиток чи державотворення? Галицькі мріяли сдриснути в Європу, київські мріяли скинути донецьких. В результаті цієї боротьби отримали те, що зараз є. Тому що ні Крим ні Донбас не хотіли тієї Асоціації. Не через любов до Росії. А тому що згідно з тієї угодою про Асоціацію Україна скасовувала ввізні мита на 70% товарів з ЄС. А взамін нічого. Тобто гра в одні ворота. Європа просто захоплювала український ринок знишчуючи  при цьому українських виробників. Знов ж таки там не було ніякої боротьби за українські національні цінності. Кожний відстоював свої економічні інтереси.

Насправді обидва майдани організував умовний Сорос, ніякі кияни з галичанами його не організовували, просто підтянулись пізніше, бо тригернулися залишками тих самих ідеалів в головах. Суто по лозунгах Майдан-2 був проєвропейським в плані відірватися від російського впливу (тобто державницько-незалежним). Насправді мета була розхитати залишки державного контролю (який би він не був), що вдалося на тисячу відсотків. Ослабити і розвалити державу - саме цим Сорос і займається РОКАМИ.

Корисність чогось оцінюється за кінцевим результатом. Якщо подивитись на траєкторію України після майданів, вона була постійно вниз.

До речі, щось мені підказує, що і під час голосування-2004 Янукович, скоріше всього, теж переміг. Це суто соросяча мулька вкинути про "підробку голосування" та "махінації на виборах". І на тій підставі мутити майдани, як воно потім і вийшло. Це практично методичка - недавно вони її намагались застосувати в Грузії, але обламали зуби. Бо в грузинів якраз адекватна, національна влада, яка робить так, як вигідно грузинам, а не Соросу.

А те, що в Києві до цього часу превалює російська мова, якою розмовляють євреї і росіяни, тільки ілюструє мій посил, що незалежної України для українців ніколи не існувало. На папері вона є, державні органи є, а держави як такої для свого народу - нема. Є браунівський рух тих, хто на табуретках, які просто змінюються у черзі до корита, і переважно сіра маса так званого народу, яку за останні роки добряче переполовинили, щоб не сильно вознікала.

Мовне питання - просто одне в їх тулсеті. Типу кісточки, яку кидають голодним дворняжкам, що охороняють підприємство. Погналися за кісточкою, злодіям легше грабувати. [Image: smiley24.gif]

ПС. Я вважаю Зеленського набагато гіршим і злоякіснішим для України, ніж Янукович.

RE: в мене вкрали прибуток від трьох АЕС та підшипникового заводу - Трололо - 21-12-2025 00:53

Ебанутая!