![]() |
|
в мене вкрали прибуток від трьох АЕС та підшипникового заводу - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: в мене вкрали прибуток від трьох АЕС та підшипникового заводу (/showthread.php?tid=581) |
в мене вкрали прибуток від трьох АЕС та підшипникового заводу - Бабка-Карлсон - 21-12-2025 00:28 в мене вкрали прибуток від трьох АЕС та підшипникового заводу Загальні Обговорення / Re: Це злив? Обговорення можли... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 00:18 Цитата: Red State від Сьогодні в 00:16 Wrote:Дві АЕС на Волині. Хмельницька АЕС в Нетішині (північ Хмельницької області це історична Волинь) і Рівненська АЕС. Які 10 років безкоштовно отримували ядерне паливо з Росії згідно з Угодою про виведення ядерної зброї з України. Куди ділися ті гроші? Хіба не могли ці АЕС годувати ту ж саму Волинь? А скільки грошів давала митниця? Куди вони йшли? Сільське господарство, Волинь постачала картоплю в Крим. Приїдуть фури з картоплею з Волині. За день все продадуть і пішли гуляти по кабаках в Ялті. Я мала на увазі типу як шовковий комбінат в Луцьку (де деякі мої однокласниці навіть практику в старших класах проходили) або завод електроніки, той же автозавод, завод підшипників. Одні ці підприємства мали досить велике значення і давали багато роботи місцевим. #2 Загальні Обговорення / Re: Це злив? Обговорення можли... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 00:16 Цитата: Red State від Грудень 20, 2025, 23:56 Wrote:Тому що ні Крим ні Донбас не хотіли тієї Асоціації. Не через любов до Росії. А тому що згідно з тієї угодою про Асоціацію Україна скасовувала ввізні мита на 70% товарів з ЄС. А взамін нічого. Тобто гра в одні ворота. Європа просто захоплювала український ринок знишчуючи при цьому українських виробників. Знов ж таки там не було ніякої боротьби за українські національні цінності. Кожний відстоював свої економічні інтереси. Тут є окрема тема, де я аргументую, що вступ України в ЄС доб"є залишки її державності. Частково через те, що Ви вище описали. #3 Загальні Обговорення / Re: Це злив? Обговорення можли... Останній допис від Red State - Сьогодні в 00:16 Цитата: Wednesday від Грудень 20, 2025, 21:44 Wrote:Ну, історично і особливо в результаті радянського планування Західна Україна не мала великої індустрії. І навіть ті підприємства, що були, або залежали від сировини та зв"язків із іншими республіками, або були просто розграбовані в результаті так званої приватизації. Дві АЕС на Волині. Хмельницька АЕС в Нетішині (північ Хмельницької області це історична Волинь) і Рівненська АЕС. Які 10 років безкоштовно отримували ядерне паливо з Росії згідно з Угодою про виведення ядерної зброї з України. Куди ділися ті гроші? Хіба не могли ці АЕС годувати ту ж саму Волинь? А скільки грошів давала митниця? Куди вони йшли? Сільське господарство, Волинь постачала картоплю в Крим. Приїдуть фури з картоплею з Волині. За день все продадуть і пішли гуляти по кабаках в Ялті. #4 Загальні Обговорення / Re: Це злив? Обговорення можли... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 00:08 Цитата: Red State від Грудень 20, 2025, 23:56 Wrote:До 1939 року Галичина і Волинь взагалі були в складі Польщі, а Українська РСР була і українська мова була. І Кобзар Тараса Шевченка видавався мільйонними накладами. А щодо Києва так він і зараз російськомовний. Що якось не завадило киянам і галичанам спільно організувати Майдан 2014 проти донецьких. Це ж був Майдан не за якісь культурні чи мовні інтереси. Це був Майдан за економічні інтереси. Галичина прагнула отримати безвіз з Європою, щоб легше туди в'їздити на заробітки. Київська еліта воювала з донецькою за контроль над Україною. Скажіть мені чим українська мова мера Києва Кличка відрізнялася від української Януковича? Як на мене Янукович говорив українською краще Насправді обидва майдани організував умовний Сорос, ніякі кияни з галичанами його не організовували, просто підтянулись пізніше, бо тригернулися залишками тих самих ідеалів в головах. Суто по лозунгах Майдан-2 був проєвропейським в плані відірватися від російського впливу (тобто державницько-незалежним). Насправді мета була розхитати залишки державного контролю (який би він не був), що вдалося на тисячу відсотків. Ослабити і розвалити державу - саме цим Сорос і займається РОКАМИ. Корисність чогось оцінюється за кінцевим результатом. Якщо подивитись на траєкторію України після майданів, вона була постійно вниз. До речі, щось мені підказує, що і під час голосування-2004 Янукович, скоріше всього, теж переміг. Це суто соросяча мулька вкинути про "підробку голосування" та "махінації на виборах". І на тій підставі мутити майдани, як воно потім і вийшло. Це практично методичка - недавно вони її намагались застосувати в Грузії, але обламали зуби. Бо в грузинів якраз адекватна, національна влада, яка робить так, як вигідно грузинам, а не Соросу. А те, що в Києві до цього часу превалює російська мова, якою розмовляють євреї і росіяни, тільки ілюструє мій посил, що незалежної України для українців ніколи не існувало. На папері вона є, державні органи є, а держави як такої для свого народу - нема. Є браунівський рух тих, хто на табуретках, які просто змінюються у черзі до корита, і переважно сіра маса так званого народу, яку за останні роки добряче переполовинили, щоб не сильно вознікала. Мовне питання - просто одне в їх тулсеті. Типу кісточки, яку кидають голодним дворняжкам, що охороняють підприємство. Погналися за кісточкою, злодіям легше грабувати. ПС. Я вважаю Зеленського набагато гіршим і злоякіснішим для України, ніж Янукович. RE: в мене вкрали прибуток від трьох АЕС та підшипникового заводу - Трололо - 21-12-2025 00:53 Ебанутая! |