БЕГЕМОТІВ НЕМА
Так це ж Булька. Йому нема різниці про що, аби знайти привід пособачитися. - Printable Version

+- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net)
+-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Так це ж Булька. Йому нема різниці про що, аби знайти привід пособачитися. (/showthread.php?tid=526)

Так це ж Булька. Йому нема різниці про що, аби знайти привід пособачитися. - Нищий Пенс Вениамин Протасов - 18-12-2025 17:19

Загальні Обговорення / Re: Це злив? Обговорення можли...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 17:11
Цитата: Red State від Сьогодні в 14:26 Wrote:Дзьоба знову розкрився.

Цікаво від кого в Україні в диню отримати? Тобто від кацапів? Пишається Дзьоба міццю російської армії, яка цим піндосам в диню наваляє, якщо тільки полізуть. І головне фупівське бидло схавало, зробило вигляд що не помітило.  [Image: gigi.gif]

[Image: fup.png]

Так це ж Булька. Йому нема різниці про що, аби знайти привід пособачитися.

Є таке слово "contrarian", але до Бульки це не відноситься, тому що contrarians are discussing in good faith. А Бульці пофіг, він періодично займає протилежні сам до себе позиції. [Image: facepalm.gif]  Бо в нього головне - срач, а не правда в дискусії. Тобто він банальний склочник, йому цікавий процес перегавкування - прийме на впалу груть, і понєслась. [Image: facepalm1.gif]

Щодо "підтримувати Україну", то чому Байден не підтримав "з аеродромів"? Мав аж 4 роки на це. Тим більше його на колінах молили закрити небо над Україною, а він відмовився.

RE: Так це ж Булька. Йому нема різниці про що, аби знайти привід пособачитися. - Нищий Пенс Вениамин Протасов - 18-12-2025 17:21

Загальні Обговорення / Re: Це злив? Обговорення можли...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 17:06
Цитата: Red State від Сьогодні в 13:08 Wrote:Більше мабуть, 300 + років. З часів становлення та занепаду держави Хмельницького, подальшої Руїни і окупації Московією. Точніше розподілу територій сучасної України між Московським царством та Річчю Посполитою. Потім ще один шанс у 1918 році, що правда тоді був попит на ідеї соціалізму, соціальної справедливості. Ось і об'єдналися з російськими комуністами в союзну державу. Але принаймні з цієї держави вийшли потім непогано - з Кримом та Донбасом і Галичиною, Волинню, Буковиною, Закарпаттям. Діди наши трохи розумнішими були, ніж наше покоління.

Я беру до уваги лише сучасну історію приблизно з моменту оголошення незалежності, де я все бачила своїми очима.

Україна вийшла із совка із територіями, але на жаль, з дуже сильно скаліченим ідеологічно населенням. І не встигла вийти, як її знову окупували заїзжі чужинці вже зсередини, підірвавши (схоже, назавжди) здатність до самоуправління, саморозбудови, саморозвитку.

Вони та їх апологети та маріонетки зберігають повний контроль над Україною станом на зараз, і якщо серед народу і пробились вже якісь самородки, якісь зелені паростки реального лідерства, вони будуть зачищені і затоптані рано чи пізно.

Хіба станеться якийсь "чорний лебідь", що змете цю нечисть. А в "демократичні" процеси в Україні я давно не вірю

RE: Так це ж Булька. Йому нема різниці про що, аби знайти привід пособачитися. - Нищий Пенс Вениамин Протасов - 18-12-2025 17:22

Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 16:57
Цитата: Red State від Сьогодні в 14:00 Wrote:Вони просто звикли до комфортних умов. Коли їх багато на одну жінку. А коли не впораються натовпом проти однієї, тоді модератор допоможе. І бидло потім святкує перемогу над ворогом України. А тут же модератор не допоможе, тому злилися швидко  [Image: smilie1.gif]

Good point.

Але справа не тільки в цьому, а в якійсь зацикленій, абсурдній, фанатичній нетерпимості. Вони всі в основному були забанені назавжди в інших місцях, тут було єдине місце, де вони могли практично необмежено висловлювати свою думку і користуватися майже повною свободою слова.

І що? Вони-то свою свободу реалізовували, а ось коли це стосувалося свободи слова і думки інших, вони цього пережити не могли!  Я багато  раз описувала, як багато з них спочатку намагались мене переконати, потім почали висміювати, потім хамити, потім називати ворогом і антиукраїнкою і дехто з них нарешті став мені погрожувати!

Це навіть гірше, ніж в совку (а я його ще трохи пам"ятаю). Навіть в роки застою формально був одобрямс, а між собою люди один одному рота не затикали.

Це наскільки соросятинка промила їм мізки за всі ці роки, що якщо ти транслюєш щось хоч трошки відмінне від написаного в газеті "Українська Правда", ти відразу кацап і ворог народу!

Це реально дуже важко зрозуміти - я не очікувала, що постмайданне суспільство настільки ідеологічно і етично відстале.

RE: Так це ж Булька. Йому нема різниці про що, аби знайти привід пособачитися. - 1000 чертей - 18-12-2025 19:48

Боже… яке кончене..