![]() |
|
Викладайте все, пане Камшоте! - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Викладайте все, пане Камшоте! (/showthread.php?tid=515) |
Викладайте все, пане Камшоте! - Бабка-Карлсон - 17-12-2025 22:07 Загальні Обговорення / Re: Нудить: Безславність та га... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 16:58 Викладайте все, пане Бойко! Країна має знати своїх героїв у ....кхм ... обличчя! «Зливні бачки» НАБУ, які верещать про оприлюднення злочинною владою фотографій з телефону Шабуніна, менш за все турбуються про те, що хтось побачить 5-сантиметровий член цього ухилянта від військової служби. Їх, насправді, турбує, що в телефоні Шабуніна міститься листування з Кривоносом, Рокунем і Калужинським. Тому я рекомендую Кривоносу все ж таки звільнити старшого детектива Бірюкова, не очікуючи, коли я почну викладати листування з Шабуніним. RE: Викладайте все, пане Камшоте! - Бабка-Карлсон - 17-12-2025 22:09 Загальні Обговорення / Re: Нудить: Безславність та га... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 16:53 Суто як жінка я завжди реагувала на Шабуніна як на щось бридке, брудне, неприємне, filthy. І мої інстинкти мене не підвели - він виявився жалюгідним збоченцем. Ще й дуже сильно обділеним природою. Народні депутат Железняк і Гончаренко, які давно й плідно працюють «зливними бачками» НАБУ, обурилися з приводу розголошення даних досудового розслідування – оприлюднення фотографій, вилучених з телефону Шабуніна під час обшуку. Фотографії, дійсно, колоритні – зокрема, шахрай та ухилянт від військової служби Шабунін полюбляв фотографувати себе на унітазі в процесі дефекації та пересилати фотки знайомим. Але чомусь «зливні бачки» НАБУ Железняк і Гончаренко не задають запитань тому, хто, власне, і поширює дані досудового розслідування – наприклад, старшому детективу НАБУ Родіону Бірюкову, який був упійманий за руку. Це саме Родіон Геннадійович виносить з НАБУ матеріали справи стосовно Шабуніна й роздає з метою «зливу» в медіа, при цьому – роздає не тільки Железняку, Гончаренку або так званому журналісту Ткачу. За фактом розголошення детективом Бірюковим матеріалів «справи Шабуніна» ще 23 липня 2025 року за моєю заявою в ДБР було зареєстровано кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 387 КК України. Але Бірюков досі перебуває на волі – йому навіть про підозру не повідомлено. Більш того, коли я подав до ВАКС заяву про відвід Бірюкова на тій підставі, що він розголошує матеріали досудового розслідування стосовно Шабуніна, то слідчий суддя Дубас відмовив у задоволенні заяви, мотивуючи це тим, що, мовляв, копіювати й передавати для поширення в медіа матеріали кримінальних проваджень – це нічим не обмежене право слідчого або детектива. І тому, мовляв, публікація фотографій з телефону Шабуніна або будь-яких інших матеріалів досудового розслідування закону не суперечить. Тому раджу «зливним бачкам» Железняку та Гончаренку стулити свої пельки й поцікавитись в директора НАБУ Кривоноса, хто йому дозволив публікувати фотографії фігурантів кримінальних проваджень у нижній білизні чи розповідати де, хто й з ким провів ніч, а також з'ясувати, коли саме він планує звільнити з роботи старшого детектива Бірюкова. На фото: витяг з ЄРДР у кримінальному провадженні 62025000000000752 від 23.07.2025, зареєстрованому за моєю заявою за фактом розголошення старшим детективом НАБУ Бірюковим матеріалів зі «с RE: Викладайте все, пане Камшоте! - 1000 чертей - 17-12-2025 22:35 Ебанашка не на шутку возбудилась RE: Викладайте все, пане Камшоте! - Бабка-Карлсон - 17-12-2025 22:50 но Шабуня тоже хорош сфотался и комуто выслал фоту как срёт на унетазе цьнотлива Бабка уже опубликовала |