![]() |
|
Дональд Трамп - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Дональд Трамп (/showthread.php?tid=457) Pages:
1
2
|
Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 14:59 Дональд Трамп схожий на шкільного воєнрука в радянських школах. Формально він - строгий і суровий камандір, але реально всі на нього клали хуя... Ізраїль ліквідував лідера ХАМАС в Газі. Камбоджа сказала, що буде воювати проти Таїланду до скончання віку. Те ж саме пообіцяв Таїланд Камбоджі... Албанія та Азербайджан пока не воюють, бо ніяк не найдуть одне одного на карті... Мирні угоди Дональда Трампа удобні тим, що мають виключно рекомендаційний характер, і не обов'язкові до виконання. Дональд Трамп схожий на шкільного воєнрука в радянських школах. Формально він - строгий і суровий камандір, але реально всі на нього клали хуя... RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:02 Буде цікаво, коли Україна так чи інакше, у різні способи кончить і Путіна і Трампа... А всяке може буть... RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:03 "Занадився журавель до бабиних конопель" - є така грайлива українська пісня. Хоча в даному випадку, не журавель, а безпілотники СБУ. І не до конопель, а до російських морських нафтових платформ. Дальномагістральні ударні безпілотники Служби безпеки України повторно завдали результативного удару по нафтовидобувним платформам на Каспії. Пошкодження - критичні, виробничі процеси зупинені. За часів давньої Руси-України Каспійське море називалося "Хорезмським". Власний історичний неймінг дає нам право на захист українських інтересів на даній території. До речі, на Каспії зимують українські лебеді-шипуни і сірі гуси. Всі маршрути давно вивчені й прокладені... RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:05 За останні півроку Росія вклала в іноземні засоби масової інформації близько 1 мільярда доларів. Передусім в колумністів і експертів. Це значно більше, ніж вони вкидали до війни. Тому обережно й критично ставтеся до резонансних повідомлень незалежних та об'єктивних засобів масової інформації з багаторічною репутацією. Є всі підстави підозрювати, що вони "незалежні та об'єктивні" тільки до певної суми "заохочення й мотивації"... RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:05 "Мій мирний договір подобається всім, крім Зеленського" - виснував Дональд Трамп. Ніхто не зробив більше для утримування рейтингу президента України, ніж президент США. Доки немає нового керівника офісу президента України, його функції виконує Дональд Трамп RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:06 Коли вже ця порепана руда ондатра зрозуміє, що зробила з найвпливовішої країни посміховисько? RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:07 Говорив днями з фермером. Розповідав, як невтомно і наполегливо наші люди чесно крадуть фермерську кукурудзу в масштабах, близьких до промислових. Колгоспів вже давно давно немає, а колгоспників ще повно... RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:08 Колись на роботі довелось проводити розслідування - хто краде туалетний папір. Приходить прибиральниця і каже: в кінці дня прибираю, заряджаю туалет папером, щоб зранку людям під ногами не путатися, але вже який день підряд люди жаліються на відсутність паперу, і по місячному розходу кількість суттєво збільшилася. І зробили ми з нею засаду і піймали на цьому ділі охоронця. Але... як сказала прибиральниця: "Ніколи б на нього не подумала, він же ще й з "Свідків Єгови" RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:10 До Москви теж вночі долетіло. Оце боюся аби вони раптом самі себе не спалили, як в 1812 году. "Скажи-ка дядя, вєдь нєдаром"... Бо вони люди креативні й непредсказуємі, всяке може буть... RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:13 Вчені кажуть, що через триста мільйонів років Крим відірветься від материка, попливе Атлантикою і десь ще через сто мільйонів років приліпиться в районі Аргентини, внизу. Тобто, в якийсь момент Крим справді буде оточений океаном з усіх боків. Трамп не такий вже й дурак. Він чуствує )
RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:14 Та хай би він лише погоду чувствував, барометр сраний… Ніяких нервів не наберешся на той його поток сознанія.. Я, лічно, вже давно відношусь до таких рудих промов, як до прослуховування казки «Петрик і вовк». Бережу залишки нервів) RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:15 Людина розумна, homo sapiens, зʼявилася триста тисяч років тому. Homo habilis - десь 2 мільйони років назад. З світлом ми живемо якісь сто років. Мій сват народився в 1962-му, і ще тоді в селі не було електрики. І як ми швидко до неї звикли! І як воно пригнічує RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:17 Вечірнє... Дід Андрій вертав з лугу з косою, та сідав вечерять. Дід їв борщ дерев'яною ложкою. Ложки дід стругав сам. - А нема в тебе, Тетяно, ніякого канхвета закусить? - питав дід Андрій - Та де б він взявся? - казала баба... У баби були канхвети, але вона їх їла сама, коли нікого не було вдома. Я у вікно бачив. З якої речі я маю довіряти жінкам? RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:18 Соціальні мережі загалом штука доволі токсична. Ми приходимо сюди і вивалюємо свої страхи, жалі, комплекси, образи і амбіції. Потреба сказати, потреба виговоритися. Базові потреби. Ми шукаємо емпатії у зовсім не знайомих нам людей, бо ми люди. Для мене завжди важить, щоб нікого не образити. Ні словом, ні ділом. Я єхидний, але не злий. Чотири роки ми живемо в страшному й дурному світі. Нам треба не поїсти одне одного... RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:18 Трамп каже, що нам треба вибори. Я думаю, нам всім треба проголосувати за Трампа в президенти України. По закону це ніяк неможливо, але похуй. Перший раз чи шо? Це буде дуже несподівано і підступно! Ніхто нікуди не втече! RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:20 я був ще на одному допиті. То була справа про державний заколот. В заколоті участвували прем'єр-міністр України, міністр оборони, генеральний прокурор України, голова СБУ і три віце-прем'єри. Ще була Юля Мостова. Юля Мостова просто участвувала в заколоті, як женщина. Заколот відбувався на державній дачі в Турчинова по дорозі на Кончу. Мені було сильно нехарашо з похмілля. Я шукав пиво в холодільнику. В Турчинова пива не було, бо Турчинов штунда. Наш заколот провалився і мене позвали на допит. Зазвичай допит відбувається на якихось стрьомних квартірах на Подолі. Стара традиція. Все зроблено так, щоб можна тебе було вивести в двір, і застрелить в потилицю. А то мене раптом повезли аж у Генеральну. Статус! Мене там питали, нащо ми хотіли вбити Віктора Андрійовича, і чия це була ідея... Віктора Андрійовича ніхто вбивати не собірався. А ідея була генерального прокурора Піскуна. В Піскуна завжди були мокрі вуса, як у бобра. Піскун любив обніматься. Я не любив обніматься з Піскуном.. RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:22 Нардепка Скороход прийшла на допит в НАБУ. Баночка джина. Я був на допиті двічі. Один раз по Гії Гонгадзе, бо так склалося, що я бачив Гію живим одним з останніх. Другий раз - по Юлі, вже за Януковича. - За яких обставин ви познайомилися з громадянкою Юлією Тимошенко? - За благоприятних обставин, - казав я слідчому. "За благоприятних обставин" - друкував слідчий на машинці. - Де, коли і нащо ви народилися? - питав слідчий - Та йди ти нахуй, -казав я слідчому... - Не обіжайся, казав слідчий, - такий протокол... RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:23 в 1989 році до мене прийшов особіст. Особісти були при кожній часті. КаГеБе. Особіст мені сказав, шо я маю вступити в Вищу школу КГБ. Мабуть, я був надьожний. Я поїхав у Москву. В школу КГБ. Там треба було знать англійську мову. Я знав по анлійськи "ай хев е дрес" Я здав екзамен на п'ятьорку. Якщо хто не вступав до школи КГБ, то його віддавали в інститут країн Азії і Африки. Цей інститут закінчив Діма Чекалкін. Я ходив по Калінінському проспекту в воєнній формі. Там я знайомився з разними женшинами. Женшини тоді були за безплатно. Мені не сильно хтілося бути Штірліцом. Мені хотілося в Іркліїв, і щоб лежать з Наташкою в лузі, і дивиться в небо. Я написав заяву про відмову, і повернувся в часть. - Я тебе, сука, кончу! - казав мені особіст - Та йди ти нахуй! - казав я особісту. Так і жили... Так і жили.. RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:27 Надворі співає півень. Комбайн збирає кукурудзу цілу ніч. Комбайнер слухає тяжкий рок. В небі гудуть наші винищувачі. Міги або F-16. Літаки летять на схід. Два гвинтокрили і один шахед. Гвинтокрил підлітає дуже близько до шахеда. Трасерний слід. Шахед падає десь у Дніпро. Між влученням по шахеду і вибухом десь 14 секунд... "Немає другого Дніпра"... Звуки мого часу. Голоси моєї епохи. Треба це не забуть. Треба це запомнить... "Було колись в Україні, ревіли гармати".. RE: Дональд Трамп - Д У Р А - 14-12-2025 15:29 20 квітня 1986 року на будівлі КГБ в Одесі хтось написав "Проснісь Адольф, совєти охуєлі" Я до того не був ніяк не причетний. То написав мій друг Гєна. Гєна танцював брейк-данс. В общежитії я малював свастику. Вона мені просто подобалася, як геометрична фігура. Комсорг мореходки повіз мене в дурдом на ліченіє. В дурдомі було гарно й естетично. Один чоловік вдарив мене ложкою по спині... З дурдому я вивіз дві упаковки цикладолу. З миру по нитці. На виході з дурдому мене стрів Артур Галустян. Батько Артура був смотрящим. В Артура була біла "Волга". Артурові було 17 років. Артур привіз мені якусь бабу. Ми з нею купалися на Лузанівіці вночі. Голі. Ми цілувалися з нею в губи. Сексом не займалися, бо не знали як. В баби були цицьки і жопа, все як положено. Настояща! - Приходь на концерт, предлагала баба, - Я там співатиму сьогодні. Бабу звали Жанна. Жанна Агузарова.... На концерт я не пішов... |