![]() |
|
Поки твоя стара м**да хропе під боком - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Поки твоя стара м**да хропе під боком (/showthread.php?tid=2599) |
Поки твоя стара м**да хропе під боком - fully accomplished красуня - 23-08-2026 22:39 Wednesday Re: Потрійні Стандарти Форуму СУП #232 Сьогодні в 19:25 Останнє редагування: Сьогодні в 19:36 від Wednesday Ну ви тільки подивіться! Іще один "воздихатєль" намалювався, який звідси практично не вилазить і не може прожити і тижня, щоб мене не зачепити! My dance card has been full for some time now, kindly f**ck off! https://ukrpravda.net/index.php?topic=50116.msg1602924#msg1602924 ![]() Відповім в його стилі, щоб було зрозуміліше. Щодо ватності, то я із власної кишені задонувала 25К на ЗСУ. А цей патріот голосував і агітував за покидьків Ющенка і Порошенка. Один розпродав армію і розкрутив корупцію з "любими друзями", а інший торгував з кацапами, смоктав корупціонеру Фірташу і піариться на чужій крові, поки синачки жеруть рябчиків у Ліндині. Я ж себе таким лайном не замазала. Так що - again kindly - take a hike! Розмовляй with the likes of majesty, то твій рівень - особливо коли хильнеш. ПС. А побулити ти можеш лише свій засохлий свинячий хвостик. Поки твоя стара м**да хропе під боком. ПС-2. "Читає її". Та ти тут набагато частіше, ніж Юкі, і це ТИ мене читаєш. Вчора, наприклад, із теми про "Слідство Веде Венсді" не вилазив.
RE: Поки твоя стара м**да хропе під боком - Гигантскосраковна - 23-08-2026 22:48 нихуя ты 25К никуда не донатила тупая тварь донатили пездолизы выигравшие прызы RE: Поки твоя стара м**да хропе під боком - Цинічна істота - 23-08-2026 23:07 Так это, Льолику дала бабло и говорит - хуч на блядей, хуч на такси. Твои бабки. Внимание ваприс: в 25 бабло Льолика входит? RE: Поки твоя стара м**да хропе під боком - Гигантскосраковна - 23-08-2026 23:10 (23-08-2026 23:07, 23:07)Цинічна істота Wrote: Так это, Льолику дала бабло и говорит - хуч на блядей, хуч на такси. Твои бабки. Внимание ваприс: в 25 бабло Льолика входит? лёлик в итоге и потратил на блядей: подженился RE: Поки твоя стара м**да хропе під боком - Гигантскосраковна - 23-08-2026 23:11 бабка-лохушка помогла купить демобилизацию RE: Поки твоя стара м**да хропе під боком - Сарочка - 24-08-2026 08:42 то я із власної кишені задонувала 25К на ЗСУ.(с) Викуся нам постоянно напоминает об этом, чтобы все помнили. Такое ощущение, что она хотела за 25 К купить любовь, лояльность , уважение и восхищение аудитории форумов, но оказалось, что такие вещи не покупаются.) Викуся, за почти 5 лет войны многие люди задонатили в сумме больше, чем 25К, и при этом не звиздят везде, какие они охуенные донатеры.) RE: Поки твоя стара м**да хропе під боком - Сарочка - 24-08-2026 08:47 Щодо ватності, то я із власної кишені задонувала 25К на ЗСУ. А цей патріот голосував і агітував за покидьків Ющенка і Порошенка. Один розпродав армію і розкрутив корупцію з "любими друзями", а інший торгував з кацапами, смоктав корупціонеру Фірташу і піариться на чужій крові, поки синачки жеруть рябчиків у Ліндині. Я ж себе таким лайном не замазала.(с) А чем ты отличаешься от сыночков Порошенко, Викуся?)) Они в Лондоне, ты -в Канаде. Порошенко донатил. Ты донатила. Они должны воевать? А ты тоже должна воевать как патриотка, а шо, не?)) Приехать в Украину и помогать в госпиталях. А то пиздишь нам издалека про нас как нам жить и воевать.)) RE: Поки твоя стара м**да хропе під боком - гроссмейстер Ботвинник - 24-08-2026 10:28 (24-08-2026 08:42, 08:42)Сарочка Wrote: то я із власної кишені задонувала 25К на ЗСУ.(с) там, если копнуть: — нихуя не 25.000 (а 18.000 если в американских долларах, а не сраных канадских) — нихуя не "на ЗСУ" (а на "попытки купить любовь Папанова") у Бабки нет ни одного платежа с призначенням "на ЗСУ" у Бабки нет ни одной Подяки и Почотной Грамоты отправитель платежа "Корпорация впавшего в деменцию Старика, утратившего контроль за счётом" а вовьсе не Панчук Виктория Владимировна Бабка не заплатила налоги и не подала отчот "за организацию лотерей" с названием "ПРЫЗЫ" самопиарщица и старая мошенница, вобщем RE: Поки твоя стара м**да хропе під боком - Сарочка - 24-08-2026 11:06 (24-08-2026 10:28, 10:28)гроссмейстер Ботвинник Wrote:(24-08-2026 08:42, 08:42)Сарочка Wrote: то я із власної кишені задонувала 25К на ЗСУ.(с) ПОнялаИзя, . )) « Правда, но не Изя, а Фима, не в преферанс, а в покер, не Жигули, а 10 рублей, не выиграл, а проиграл». Изя Не бабка, не 25, не для ЗСУ. А пиздежа Бабки по этому поводу - несколько лет каждый день непрерывно )). RE: Поки твоя стара м**да хропе під боком - гроссмейстер Ботвинник - 24-08-2026 11:13 (24-08-2026 08:47, 08:47)Сарочка Wrote: Щодо ватності, то я із власної кишені задонувала 25К на ЗСУ. А цей патріот голосував і агітував за покидьків Ющенка і Порошенка. Один розпродав армію і розкрутив корупцію з "любими друзями", а інший торгував з кацапами, смоктав корупціонеру Фірташу і піариться на чужій крові, поки синачки жеруть рябчиків у Ліндині. Бабку 8 лет (универ + аспир) за держ рахунок обучали на ВОС "военный переводчик / походно-полевая жена командира взвода" могла бы и прошвырнуться на Гуляйпольский Напрямок в 2022-м стопудов - сама не захотела бы потом назад к старику-импотенту … |