БЕГЕМОТІВ НЕМА
мета їх компанії - моє вбивство - Printable Version

+- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net)
+-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: мета їх компанії - моє вбивство (/showthread.php?tid=2225)

мета їх компанії - моє вбивство - Entitled Bitch - 14-07-2026 11:42

Вільне Спілкування / Re: Чи може вважатися патріото...
Останній допис від Wednesday - Липень 13, 2026, 23:33
Максим Безбородов з Козина, Україна (нік Турчинов на Єрмачці) прямим текстом констатував, що мета їх компанії - моє вбивство, і обговорював, як обрати кращі методи для цього з допомогою ШІ.

[Image: rAdAXQe.png]

[Image: D0D5WvJ.png]
Останній допис від Wednesday - Липень 13, 2026, 23:19
Мар"ян Гумен (нік Бандерівець на Єрмачці) неодноразово бажав смерті мені та членам моєї родини, і погрожував вбивством:

[Image: 8GpXuw.jpg]

[Image: 5cULvZx.png]

[Image: jvrKC5Q.png]
Останній допис від Wednesday - Липень 13, 2026, 23:15
Це з "аналів" різних помийок, пости Максима Безбородова з Козина, Україна (нік Турчинов на Єрмачці) і його співробітника (ім"я поки невідоме):

[Image: V5IU8H.jpg]
[Image: I7YEG9.jpg]
[Image: aU4O32.jpg]
Останній допис від Wednesday - Липень 13, 2026, 23:02
Оця - від потвори, відомої в укрнеті під поганялом Хома Л., а в "міру" - Володимира Недашківського, який проживає під Лондоном у Великобританії.
Людини, яка залюбки приймала у мене донати, і одночасно топталася по мені і по моїй родині (і навіть по могилі мертвої дитини) на різних помийках.
Яка переслідує мене на різних ресурсах уже майже 6 років. І яка докотилася до погроз вбивства.

Цитата: Wednesday від Березень 11, 2026, 05:05 Wrote:Я про це лайно практично забула і навіть не згадувала про його існування.
Але воно про мене не забуло, о ні! Сидить тут 24х7, все винюхує, вичитує, аналізує під лупою кожне слово і літеру. Вигадує маячню, брудно фантазує, лізе, лізе, ЛІЗЕ своїми липкими, нечистими ластами. 
Займається сталкінгом.  
І заздрить, заздрить, ЗАЗДРИТЬ ...  
І так, і сяк вивертається зсередини назовні, щоб хоч якось привернути до себе увагу, готове піти буквально на ВСЕ! - тільки щоб отримати від мене реакцію, щоб мене дістати.
І він придумав ... Будучи надто боягузливим, щоб приїхати і вбити мене особисто, він вигадав варіант зробити це руками інших ... або як мінімум залякати мене, замкнути мені рота.

[Image: HTkWXPZ.png]

Типовий представник свого племені, шляхом обману він веде свою брудну, ницу війну. Він не здатний битися чесно, з відкритим забралом, то він діє хитро, підло, б"ючи ножем у спину.
Як коли він брав у мене тисячі доларів на траки і дякував, а за моєю спиною знущався з мене і моєї дитини. [Image: smilie9.gif]
Бридкий, мерзенний inside and out смердючий підлий щур, я не боюся тебе і твоїх погроз! У своїй злобі і ненависті ти можеш найняти хоч кілера для мене, але ти ніколи не зламаєш мій дух і ніколи не загасиш іскру моїх переконань!
І ти НІКОЛИ не будеш рівним мені і НІКОЛИ не станеш поряд зі мною! 
Кажеш, хочеш вбити мене, Володя Н.?
Ну-ну.
Сторінок[/url] 1 2 3 4 ... 10 

RE: мета їх компанії - моє вбивство - банда бєспрєдєльщиків - 14-07-2026 11:45

сміялись

RE: мета їх компанії - моє вбивство - 1000 чертей - 14-07-2026 13:23

Та галимый пиздешь!
Это писал все Вениамин Викторович Протасов.
Всем известно, что Боярский и Цинична Истота муху не обидят