БЕГЕМОТІВ НЕМА
Меллони (с помошью пристёгивающегося куя) абассала Дональда Дж. Трампа - Printable Version

+- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net)
+-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Меллони (с помошью пристёгивающегося куя) абассала Дональда Дж. Трампа (/showthread.php?tid=1952)

Меллони (с помошью пристёгивающегося куя) абассала Дональда Дж. Трампа - ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 20-06-2026 20:22

Меллони (с помошью пристёгивающегося куя) абассала Дональда Дж. Трампа

"Моя популярність тебе не стосується": Мелоні відповіла Трампу на останні нападки
НОВИНИ — СУБОТА, 20 ЧЕРВНЯ 2026, 18:22 — ХРИСТИНА БОНДАРЄВА

ПОДІЛИТИСЬ:
Прем’єрка Італії Джорджа Мелоні відповіла на останні нападки президента США Дональда Трампа, який заявив, нібито вона намагається відновити дружбу з ними заради підвищення своїх рейтингів.Про це Мелоні написала на своїй сторінці у Facebook в суботу, повідомляє "Європейська правда".Мелоні зазначила, що дає відповідь на останній допис Трампа на її адресу, але більше не буде повертатися до цієї теми, бо й досі вірить в єдність Заходу і не вважає, що "це дійство відповідає нашим завданням"."Президенте Трамп, ці постійні й безпідставні нападки не мають сенсу. Що стосується моєї популярності, то дружба з тобою, безумовно, не допомогла мені, і вона не залежить від моїх стосунків з тобою. Моя популярність залежить від моєї здатності захищати національні інтереси Італії, і саме це я завжди й робила", – написала Мелоні.Саме так, додала італійська прем’єрка, вона вчинила й щодо американських військових баз в Італії, чиє використання регулюється угодами, яких Італія, за словами Мелоні, завжди дотримувалася. Вона зазначила, що ці угоди не можуть бути порушені, доки вона обійматиме посаду прем’єр-міністра. Трамп раніше критикував Італію за ненадання військових баз для дій проти Ірану."Італія – це все ще суверенна держава. У будь-якому разі, моя популярність тебе не стосується. Раджу тобі зосередитися на своїй", – завершила допис Мелоні. Трамп 20 червня пішов на ескалацію суперечки з Мелоні, заявивши у суботу, що дружбою з ним італійська лідерка нібито хоче підняти собі рейтинг.Він написав про це після того, як напередодні в інтерв’ю заявив, що Мелоні нібито "благала" про спільне з ним фото на саміті Групи семи у Франції. "Вона благала мене сфотографуватися з нею! Вона так сильно хотіла сфотографуватися зі мною. Я б не зробив цього, але мені було її шкода", – заявив Трамп.

RE: Меллони (с помошью пристёгивающегося куя) абассала Дональда Дж. Трампа - Александр Бовин - 20-06-2026 20:24

Молодец Мелони, еще бы от Белого Орла отказалась

RE: Меллони (с помошью пристёгивающегося куя) абассала Дональда Дж. Трампа - ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 20-06-2026 20:25

для начала хватит того что месяц назад от пачки в день отказалась

белого орла теперь любой может абассать.

RE: Меллони (с помошью пристёгивающегося куя) абассала Дональда Дж. Трампа - ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 20-06-2026 20:26

а волька даже выебать.
лет 5 назад.