![]() |
|
Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ (/showthread.php?tid=1576) |
Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - Entitled Bitch - 18-03-2026 02:05 Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ... Останній допис від Wednesday - Березень 17, 2026, 20:30 Бачу, в єрмачківській темі про іранську війну до мене апелювали особисто? Полюції двох спитих дідків пропустимо з їх "Трамп найкращий". І ці полюції, і ці дідки нерелевантні and don't need to be acknowledged. Щодо Хорвата з цим його пасажем, то я дещо відповім. https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1144913.msg28662430#msg28662430 Цитата Wrote:Одна особа сказала, що Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращий президент сучасності - за результатами його першої каденції, тому що це ПРАВДА. І поки він не продався сіоністам, він і у цій каденції почав робити багато чого хорошого, поки не зашкварився війною в Ірані. Тепер він - найкращий президент сучасності для всіх тих, хто вимагав бомбити іран - Хорвата, кнопа, Тернополянина та іншої укрохасбари, яка продала інтереси України заради інтересів Ізраїлю, заради чого і мутилася ця війна. Я його давно критикую, а коли він поліз в Іран, почала його ненавидіти. Так що it's on you, not on me. Ця війна не на моїй совісті, а на совісті от таких по вуха в крові хорватів, які ПРЯМИМ ТЕКСТОМ закликали Трампа вдарити по Ірану. Я не тільки цього не робила, а завжди казала, що така війна не має сенсу і вона вилізе боком і США, і Ізраїлю, і українцям. Саме такий сценарій зараз розвертається. Тому я була права, а умовні хорватики у їх нераціональному бажанні знищити величну державу з тисячолітньою історією і 90 мільйонами населення - уже програли і тепер вони по вуха в крові іранських дітей та у власному лайні. Але це не дивує, враховуючи, що ті самі люди писали ось таку маячню, ще й слізно клялися, що в Україні будуть зарубіжні війська до квітня 2025 року: ![]() А щодо ядерної бомби, то це Хорват таке вангує, а не я, і він несе за це відповідальність. Я ж не коментую вигадки, я коментую факти. Вдарити ядеркою по Ірану руки чешуться у Ізраїлю, але якщо це станеться, то після Ізраїля може залишитись хіба мокре місце. Іран велика країна, там 90 мільйонів людей, всіх не винищите навіть ядерною бомбою, суки сіоністські! А заражати їх нафтогазову інфраструктуру на роки вперед, що серйозно обвалить об"єми видобутку нафти і спричинить величезну світову кризу, будуть тільки повні ідіоти.
RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - 1000 чертей - 18-03-2026 09:38 Вот жеж толстая Пидараска. Вместо того что бы посыпать голову пепелом и сказать - я была не права. С пеной у рта доказывает что была права. Всрамся но не сдамся, жирная луцкая рагульская свинья! Сливай воду со своим найкращим Трампом пидараска! RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - Dancing Bear - 18-03-2026 16:44 Пиздец толстая МРАААААЗЬ с тупейшим ебальником
RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - Guest - 18-03-2026 17:08 Иди нахуй старый алкаш Твое мнение никому не интересно Рогатый пидар
RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - Dancing Bear - 18-03-2026 17:16 (18-03-2026 17:08, 17:08)Guest Wrote: Иди нахуй старый алкаш Моё мнение интересно всем, а особенно тебе и Анальной ковырялке - Бегемотовне. Не зря вы считаете меня главной Альянсовской силой и готовы платить любые бабки за мой бан
RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - fully accomplished красуня - 18-03-2026 20:46 Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 15:35 Осатанілі від чужої крові зіонацисти Єрмачки вже навіть не соромляться і прямим текстом показують своє сатанинське нутро, дегуманізуючи іранців: https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1144913.msg28663024#msg28663024 Цитата Wrote:В реальности сейчас там идет естественный отбор. Израилитяне как антибиотик, иранцы как бактерии. Если курс терапии полностью не завершить, получится куча резистентных бактерий, которых потом хрен замочишь так легко, как предыдущих бактерий. А тепер замініть "израильтяне" на "россияне", а "иранцы" на "украинцы". Неприкритий нацизм, ще й мовою ворога. Але на сіоністській Єрмачці це ок!
RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - Вениамин маленький хуй - 18-03-2026 21:17 МРАААААЗЬ RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - Guest - 18-03-2026 21:19 (18-03-2026 17:16, 17:16)Dancing Bear Wrote:(18-03-2026 17:08, 17:08)Guest Wrote: Иди нахуй старый алкаш Совсем уже ебанулся старый рогоносец. Платить за твой бан? Тебя забесплатно модер заебашит. Можно было бы заплатить за твою ликвидацию Да зачем на себя мокруху брать? Тебе и так недолго осталось
RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - 1000 чертей - 18-03-2026 21:21 Пока что модер заебашил тебя и Залупу! Меня модер уважает.) Кстати - почему нет фоточек на ФУПе. Потому что там нет тебя, Залупы и Бегемотовны. Смысл там размещать? А что бы не пропадать таланту, и продолжать забой скота мы и запиздячили этот блеацтательный форум Фоточки теперь тут… да и видосики тоже, мамкины х-ноженьки Вениаминка RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - Guest - 18-03-2026 23:24 (18-03-2026 21:19, 21:19)Guest Wrote:(18-03-2026 17:16, 17:16)Dancing Bear Wrote:(18-03-2026 17:08, 17:08)Guest Wrote: Иди нахуй старый алкаш Пидарасов, у тебя денег хватит только на ликвидацию сомика. И то не факт. RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - Guest - 18-03-2026 23:55 (18-03-2026 21:21, 21:21)1000 чертей Wrote: Пока что модер заебашил тебя и Залупу! Да не пизди. Их и раньше там не было но размещали же. Просто сцитесь вечного бана. А эту помойку никто не читает А пишут тут только ты, ебнутый медвед, и две старые манды Джура и Сарочка. Даже лопоухий сьебался наконец то нахуй. RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - 1000 чертей - 19-03-2026 08:37 (18-03-2026 23:55, 23:55)Гость Wrote:(18-03-2026 21:21, 21:21)1000 чертей Wrote: Пока что модер заебашил тебя и Залупу! Ааааааа… Вениаминка пришёл, мамкины х-ноженьки))) Ну не пезди. У тебя либо память полное гавно, либо ты ООООЧЕНЬ тупой молдаван. Залупа был, Толстая была налетами.. и соответсвенно фоточки размещали в периоды их появлений и кризисов, а точнее полнолуний, когда жырная хочет ебаться а никто не ебет. Потом ушел Амид и обнулил баны, появился ты.. пошли фоточки опять) Потом пришел новый Модер - загнал Залупу сразу же Довично, потом ты подрыгался.. сцыкливо помяукал, но и тебя быстро загнали под шконарь (я думаю по массовым просьбам трудящихся админу в приват). Толстую тоже для профилактики пару раз ебанули, продемонстрировав что заниматься раскруткой своего говнобложика не выйдет, сдклали пару серьезных предупреждений и жирная сама всё поняла и унесла оттуда свою сраку. С тех пор фотки там неактуальны. Зачем если вас там нет, вас не вспоминают и вы нахуй никому не нужны. А здесь вы есть в полном объеме. И ребята вас тут сладко поебывают. Особенно тебя Вениаминка, как фронтира пездализов.
RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - Вениамин маленький хуй - 19-03-2026 08:48 Этот сайт сделан для того что бы издеваться над нормальными людьми RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - Guest - 19-03-2026 19:40 (19-03-2026 08:37, 08:37)1000 чертей Wrote:(18-03-2026 23:55, 23:55)Гость Wrote:(18-03-2026 21:21, 21:21)1000 чертей Wrote: Пока что модер заебашил тебя и Залупу! Да не пизди спитая тварь. Вика там давно не писала, а ты изгалялся чтобы выманить ее туда. Просто корумпированный Амид тебе это позволял А этот модер клал хуй на твои хотелки. RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - Guest - 19-03-2026 19:41 (19-03-2026 08:48, 08:48)Вениамин маленький хуй Wrote: Этот сайт сделан для того что бы издеваться над нормальными людьми Это правда, мы нормальные Но юзаем вашу помойку Чтоб ебать вас во все дыры Ефремыча заебали до смерти Лопоухого ебали так что нос не кажет Две старых манды почти ничего не пишут Медвед пишет намного меньше Один ты за всех отрабатываешь Но ты уныл и скучен И мы почти тебе даже не отвечаем. Так что хуй тебе на воротник И в пасть тоже. RE: Я ніколи не відмовлялась від своїх слів і як тоді, так і зараз кажу, що Трамп найкращ - 1000 чертей - 19-03-2026 20:00 (19-03-2026 19:41, 19:41)Гость Wrote:(19-03-2026 08:48, 08:48)Вениамин маленький хуй Wrote: Этот сайт сделан для того что бы издеваться над нормальными людьми Вениаминка сладко пукнул
|