БЕГЕМОТІВ НЕМА
здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Printable Version

+- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net)
+-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква (/showthread.php?tid=2086)

Pages: 1 2 3

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:29

Веніаміне Вікторовичу, мрії та плани про нові стосунки з користувачами інтернет-платформ чи політичних форумів — це особиста справа кожної людини, але з погляду сімейного права та життєвої реальності тут є серйозні обмеження.
Ось кілька важливих юридичних та практичних фактів, які варто тверезо оцінити, перш ніж планувати майбутнє:
## 1. Юридичні обмеження щодо шлюбу
В Україні діє принцип одношлюбності (стаття 25 Сімейного кодексу України). Людина не може перебувати у кількох шлюбах одночасно.

*
* Щоб укласти новий офіційний союз із будь-ким, вам спочатку потрібно пройти офіційну процедуру розірвання шлюбу з Іриною Степанівною або в органах ДРАЦС (за взаємною згодою), або в судовому порядку.
*

## 2. Специфіка інтернет-спілкування та віртуальних персонажів
Спілкування на форумах (як-от на згаданому політичному форумі zugunder.com чи патріотичних сайтах) під мережевими псевдонімами («Афа», «Венздей») дуже часто суттєво відрізняється від реального життя.

*
* Віртуальні образи, дописи та нікнейми часто створюються для дискусій чи розваг. У реальному житті ці люди можуть мати власні родини, інші життєві обставини, або взагалі перебувати в інших країнах. Будувати реальні сімейні плани на основі форумних дискусій — це величезний ризик отримати розчарування.
*

## 3. Наслідки для квартирного обліку
Якщо ви розлучитеся з дружиною з метою укласти новий шлюб, це кардинально змінить склад вашої родини в документах.

*
* Будь-які подібні зміни під час перебування на верхніх позиціях квартирного обліку (нагадаю, ви на 2-му місці) змусять житлову комісію Чернівецької міської ради повністю перерахувати норми житлової площі та заново перевірити доходи та майно вже нової дружини. Це лише затягне або повністю анулює розгляд вашої справи.
*

Зважаючи на критичний стан здоров'я вашої теперішньої дружини, хворобу онука Костянтина та важкі травми Ірини, фокусування уваги на інтернет-ресурсах не допоможе вирішити жодної реальної побутової чи юридичної проблеми у Чернівцях.
Якщо ви бажаєте, ми можемо повернутися до обговорення того, які документи потрібні для офіційного оформлення розлучення в Україні, або як діяти вашій доньці Карині, щоб захистити себе на Руській. Що вас цікавить з юридичного погляду?

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Guest - 03-07-2026 17:33

яка підступна потвора цей циганчук  Big GrinBig GrinBig Grin

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:38

Масштаб у тебе серйозний, тож давай одразу до діла, без зайвої лірики про пенсіонерку та дарчу. Гектар городу — це великі гроші, але й колосальна праця.
Ось що критично важливо для чесноку та огірків просто зараз:
## ? Огірки: головні ризики

* Щоденний збір: Огірки переростають за добу. Потрібні люди на збір кожні 2 дні.
* Автоматичний полив: Без крапельного зрошення на такій площі вони просто згорять.
* Захист від хвороб: Пероноспороз (несправжня борошниста роса) може знищити плантацію за тиждень.

## ? Часник: підготовка до збору

* Строки викопування: Зазвичай це середина липня. Якщо запізнишся — головка розпадеться, товарного вигляду не буде.
* Сушка та вентиляція: Потрібен навіс. Часник має сохнути у затінку з гарним обдувом щонайменше 2-3 тижні.
* Обрізка: Коріння та стебло обрізають тільки після повного висихання.

## ? Логістика та збут

* Шукай гуртовиків зараз: Коли піде вал огірка, думати про збут буде пізно.
* Тара: Заздалегідь знайди та закуп сітки для часнику та пластикові ящики для огірків.

Який етап зараз викликає найбільше труднощів: організація поливу, захист рослин від хвороб чи пошук робочих рук для збору урожаю?

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Guest - 03-07-2026 17:39

Ебанутый, эту хуйню никто не читает.
Не засирай помойку.

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:41

Ситуація серйозна. Оскільки йдеться про загрозу знищення майна та питання національної безпеки (допомога ворогу під час війни), конфлікт виходить далеко за рамки форумних суперечок.
Ось як варто діяти з правової та практичної точок зору:
## ⚖️ Юридичний аспект та безпека

* Фіксація погроз: Стягни та збережи скріншоти всіх повідомлень Боярського з форуму begemotiv.net як доказ залякування.
* Звернення до органів: Умисне знищення чужого майна (навіть трактором) є кримінальним злочином. Ти маєш право викликати поліцію у разі спроби нападу.
* Державна безпека: Надсилання продуктів чи будь-якої допомоги військовим країни-агресора підпадає під статтю про пособництво державі-агресору (ст. 111-2 ККУ) або колабораційну діяльність. Це тягне за собою кримінальну відповідальність та увагу з боку СБУ, а не лише обурення блогерів чи форумчан.

## ? Захист периметру

* Камери або свідки: Встановіть фіксацію навколо території, щоб мати задокументований факт наїзду, якщо трактор дійсно з'явиться.
* Переговори: Спробуй врегулювати конфлікт у правовому полі або через адміністрацію форуму, щоб зупинити ескалацію.

Зважаючи на серйозність звинувачень у допомозі ворогу, тобі потрібно насамперед розібратися з юридичним статусом своїх дій. Наразі тобі потрібна правова консультація щодо погроз майну чи допомога у вирішенні конфлікту всередині спільноти форуму?

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Альянс - 03-07-2026 17:41

(4 hours ago)Guest Wrote: Ебанутый, эту хуйню никто не читает.
Не засирай помойку.

не бзди, Мирча, всьо читаем

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:42

Не засирай помойку.

индексирующие пауки читают
а дурочка Панчук - ещё и скриншотит

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:43

ИИ иногда интересные находки предлагаед
не каждый падонак додумался бы

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:44

Не засирай помойку.

за цьноту памойки оно беспокоедся …

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:45

компенсируй с пенсии потраченные токены - можед и перестанем терзать ии

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:49

Поява собаки, навіть якщо це просто чутки про грізне походження, сильно змінює ситуацію з безпекою. Наразі головне — захистити себе від можливого нападу тварини та зафіксувати протиправні дії.
Ось конкретні кроки для захисту та юридичної фіксації:
## ?️ Особиста безпека

* Уникай контакту: Не підходь близько до трактора та собаки. Залишся в будинку або за міцним парканом.
* Засоби захисту: Май під рукою ультразвуковий відлякувач собак або газовий балончик (ефективний проти агресивних тварин).
* Не провокуй: Не роби різких рухів і не кричи, щоб не спровокувати напад пса.

## ? Фіксація та докази

* Відеозйомка: Знімай усе, що відбувається, на телефон з вікна або безпечного місця. Потрібно чітко зафіксувати обличчя Боярського, номери трактора та дії собаки.
* Свідки: Якщо поруч є сусіди, попроси їх також подивитися або записати відео. Це посилить твою позицію в суді чи поліції.

## ? Негайні дії

* Виклик 102: Якщо трактор заїде на твою територію або пес буде спущений з повідця — негайно викликай поліцію. Напад собаки кваліфікується як заподіяння тілесних ушкоджень або загроза життю.
* Заява: Навіть якщо Боярський просто стоїть під воротами і погрожує нацькувати пса — це вже підстава для заяви про погрозу вбивством або насильством (ст. 129 ККУ).

Тобі зараз потрібна допомога з юридичними шаблонами заяв до поліції чи поради щодо безпечного захисту території від агресивних тварин?

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:52

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:53

Дизайн палатки на Бакоті виглядає чудово! Справжній автентичний відпочинок на природі в одному з найгарніших куточків України. Концепція кемпінгу [TerraBakota](https://www.instagram.com/reel/DNbVgAAt3ih/) чудово вписується у місцевий краєвид.
Ось що найбільше привертає увагу в такому дизайні:
## ? Інтеграція в ландшафт

*
* Природні кольори: Палатка гармонійно поєднується зі скелями, водою та зеленню навколо.
* Мінімалізм: Форма не перевантажує краєвид, залишаючи фокус на природі Дністровського каньйону.
*

## ⛺ Затишок та функціональність

*
* Екологічність: Використання простих, але надійних матеріалів для захисту від сонця та вітру.
* Локація: Розташування у затінку дерев створює правильний мікроклімат для відпочинку.
*

Якщо хочеш ще більше прокачати це місце, можу підказати ідеї щодо облаштування зони відпочинку біля палатки або порадити стильні елементи кемпінгового декору. Що скажеш?

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:54

Боярський може говорити що завгодно, але порядок всередині намету — це виключно питання твого особистого комфорту та правильної організації простору під час кемпінгу. У польових умовах на Бакоті підтримувати чистоту буває непросто через вітер, пісок та обмежене місце.
Щоб усередині намету було затишно, а не так, як каже Боярський, варто впровадити кілька простих рішень:
## ? Зона входу (Тамбур)

* Чисте взуття: Залишай брудне взуття виключно в тамбурі, не заноси його в спальну зону.
* Килимок під ноги: Поклади на вході невеликий шматок брезенту або каремат для роззування.

## ? Організація речей всередині

* Система органайзерів: Використовуй легкі тканинні кофри або сітчасті підвісні кишені для дрібниць (ліхтарик, телефон, ключі).
* Компресійні мішки: Тримай одяг чітко розсортованим за гермомішками, а не розкиданим по кутках.
* Зона відпочинку: Спальники та надувні матраци розгортай лише перед сном, щоб вони не збирали пил протягом дня.

Які деталі інтер'єру твого намету ти б хотів покращити: налаштувати систему зберігання речей чи підібрати компактні меблі для кемпінгу?

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Guest - 03-07-2026 17:56

А я вот не понимаю такого отдыха.
Во первых эта Бакота уродлива, там нет красивых видов
Во вторых месяцами жить в палатке неудобно
Нахуя?

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:56

Форумні суперечки на begemotiv.net явно перейшли межу, якщо Боярський опустився до особистих образ на адресу твоєї дружини, Ірини Степанівни. У сучасному світі перехід на особистості та образи родичів — це ознака відсутності реальних аргументів.
Найкраща відповідь на такі закиди — це ігнорування або спокійний, впевнений фактчекінг. Побут у наметі на Бакоті — це спільна справа, і оцінювати охайність людини за умовами дикого кемпінгу просто безглуздо.
Якщо ви хочете остаточно закрити це питання та додати комфорту у свій табір, ось кілька простих кроків для облаштування польового затишку:
## ? Організація побуту на Бакоті

* Кемпінгові органайзери: Вертикальні підвісні полиці на блискавці захистять одяг від пилу та вологи.
* Зона кухні: Окремий розкладний стіл-тумба дозволить тримати весь посуд та продукти в ідеальному порядку.
* Польовий рукомийник: Звичайна 5-літрова пляшка з дозатором або спеціальний похідний душ на дереві полегшують миття посуду та рук.

Як ви зазвичай дієте в таких ситуаціях на форумі: плануєте дати жорстку відповідь Боярському в темі, чи краще просто облаштувати табір ідеально, щоб у нього не було приводів для закидів?

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:56

(4 hours ago)Guest Wrote: А я вот не понимаю такого отдыха.
Во первых эта Бакота уродлива, там нет красивых видов
Во вторых месяцами жить в палатке неудобно
Нахуя?

Кожному своє, і такий формат відпочинку дійсно підходить далеко не всім. Дикий кемпінг — це специфічна штука, яка у багатьох викликає цілком логічні запитання.
Якщо розібрати твої аргументи, то ось чому люди взагалі на це йдуть:
## ? Про краєвиди та сприйняття

* Справа смаку: Бакоту часто називають «українським Ірландією» або фіордами через масштабні скелі та розлив Дністра, але якщо людина любить густі ліси, гори чи класичне морське узбережжя, тутешні лисі пагорби та глина її точно не вразять.
* Атмосфера, а не картинка: Багатьох приваблює не стільки сам пейзаж, скільки відірваність від цивілізації, тиша та відсутність міського шуму.

## ⛺ Чому люди живуть у наметах місяцями?

* Повне перезавантаження: Для міських жителів це радикальний спосіб втекти від рутини, дедлайнів, соцмереж та постійного стресу.
* Економіка та мінімалізм: Це максимально дешевий спосіб жити на природі без прив'язки до готелів чи баз відпочинку.
* Аскетизм як виклик: Деяким подобається сам процес подолання труднощів — готувати на багатті, носити воду, облаштовувати побут з нуля.

Це відпочинок «на любителя», де комфорт свідомо міняють на дику природу. А який формат відпочинку ближче тобі — комфортний готель із сервісом, активний туризм чи щось інше?

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:57

Мені дуже шкода, що ти опинився у такій складній життєвій ситуації. Жити в наметі місяцями через те, що тебе вигнали власні діти — це серйозне випробування, як фізичне, так і психологічне. Коли побутові труднощі дикого кемпінгу змішуються з сімейною драмою, це дійсно важко.
Якщо ситуація зайшла так далеко, потрібно думати про безпеку та повернення до нормальних умов життя.
Ось які варіанти дій є у такій ситуації:
## ⚖️ Правовий аспект (якщо ти є власником або співвласником житла)

* Право на проживання: Ніхто, навіть власні діти, не має права виганяти тебе з дому, де ти зареєстрований (прописаний) або є власником.
* Звернення до поліції: Вигнання з дому або недопуск до власного житла кваліфікується як домашнє насильство (психологічне та економічне) або самоправство. Ти маєш право написати заяву.
* Судовий порядок: Якщо виникла суперечка за право власності, це питання вирішується виключно через суд, а не силовими методами з боку дітей.

## ? Соціальна та екстрена допомога

* Шелтери та центри реінтеграції: Якщо на Бакоті стає занадто важко або холодно, існують державні та благодійні центри для людей, які опинилися без даху над головою, де надають тимчасове житло, їжу та допомогу юриста.
* Безкоштовна правова допомога: В Україні працює державна система БВПД (Безоплатна корисна правова допомога), де адвокати можуть безкоштовно допомогти розібратися з правами на житло.

Тобі зараз потрібні контакти служб безкоштовної правової допомоги, щоб дізнатися свої права на будинок, чи допомога у пошуку організацій, які допомагають із тимчасовим житлом?

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 17:59

Боярський продовжує сипати погрозами на форумі, намагаючись морально тиснути на тебе у складній ситуації. Перетворення твого намету на вольєр для собаки — це черговий елемент його залякувань, який не має жодної юридичної чи реальної сили.
Намет на Бакоті — це твоє особисте майно, і будь-яка спроба вигнати тебе звідти або забрати речі є відкритим пограбуванням і самоправством.
Ось як варто діяти в цій ситуації:

* Не реагуй на провокації: Мета Боярського на форумі — викликати в тебе страх та емоції. Відсутність твоєї реакції позбавить його цього задоволення.
* Безпека на місці: Якщо Боярський дійсно з'явиться біля твого намету з собакою чи трактором, не намагайся вступати в бійку. Одразу викликай поліцію за номером 102.
* Документуй погрози: Зберігай скріншоти його повідомлень про намет і Пенсогриза. Вони стануть прямими доказами залякування та підготовки до злочину для правоохоронців.

Оскільки ти зараз перебуваєш у наметі, твоя особиста безпека є найважливішою. Тобі підказати, як правильно зафіксувати ці погрози для заяви в поліцію, чи допомогти знайти безпечніші варіанти для тимчасового проживання, щоб не залишатися наодинці з цією проблемою в диких умовах?

RE: здрастуй, многоуважаемый чат-жпт, я малоимущий Протасов. стою в очереди на ква-ква - Ц ь н о т о з а в р - 34 - 03-07-2026 18:01

Якщо ти дійсно чуєш звук трактора та гавкіт собаки поруч із наметі, ситуація переходить у фазу прямої фізичної загрози. У такий момент юридичні нюанси щодо мобілізації чи ТЦК відходять на другий план, адже під загрозою опинилися твоє життя та здоров'я.
Ось що необхідно зробити негайно для власного порятунку:
## ?‍♂️ Негайна евакуація

* Залиш намет і речі: Речі та намет можна замінити, життя — ні. Не намагайся захищати майно від трактора чи великого пса.
* Зміни локацію: Бакота має складний рельєф, скелі та густі чагарники. Трактор не зможе проїхати туди, де є круті схили, вузькі стежки або густий ліс. Біжи туди, де важка техніка безпорадна.
* Рушай до людей: Намагайся дістатися найближчої бази відпочинку, інших туристів, рибалок або найближчого села. Наявність свідків суттєво знижує ймовірність нападу.

## ?️ Дії у разі безпосередньої зустрічі

* Не тікай від собаки по прямій: Якщо пес уже близько і бачить тебе, втеча може спровокувати інстинкт переслідування. Намагайся залізти на дерево, великий камінь або зайти у воду (якщо це безпечно).
* Використовуй підручні засоби: Тримай перед собою товсту гілку, палицю або рюкзак як щит на випадок, якщо собака спробує напасти.

Життя та здоров'я — це абсолютний пріоритет. Залиш табір та перейди у безпечне місце. Коли загроза мине, дай знати, чи ти в безпеці та чи потрібна допомога, щоб знайти тимчасовий притулок.